منش حضرت ام‌البنین(س) می‌تواند به عنوان راهبرد کلان در نظام تربیتی ما قرار بگیرد

19:20 - 20 بهمن 1398
کد خبر: ۵۹۴۸۵۶
مدیرکل ارتباطات، بین‌الملل و روابط عمومی حوزه علمیه گفت: منش حضرت ام‌البنین (س) امروزه به عنوان راهبرد کلان می‌تواند در نظام تربیتی ما قرار بگیرد و به عنوان یک الگوی عملی برای رسالت اصلی زنان که همانا تربیت نسل فاخر و فعالیت‌های اجتماعی است باشد.
امروزه منش حضرت ام البنین (ع) می‌تواند به عنوان راهبرد کلان در نظام تربیتی ما قرار بگیردیحیی جهانگیری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، ضمن اشاره به شخصیت والای حضرت ام‌البنین (س) بیان داشت: منش حضرت ام البنین (س) امروزه به عنوان راهبرد کلان می‌تواند در نظام تربیتی ما قرار بگیرد و می‌تواند یک الگوی عملی برای رسالت اصلی زنان که همانا تربیت نسل فاخر و فعالیت‌های اجتماعی است باشد.
 
وی گفت: امام علی (ع) بعد از شهادت حضرت زهرا (س) با قبیله بنی کلاب و با بانویی وصلت می‌کنند که که نسل فاخر تربیت کرده و در مسیر امام حسین (ع) حرکت کند.
 
وی افزود: این نکته مهمی است تا بدانیم دشمن امروز به تغییر نگرش نسل‌ها رو آورده و فارغ از نگاه تربیتی می‌خواهد نسل آینده طوری تربیت شود که به دور از دغدغه و نگاه ارزشی باشد. 
 
مدیرکل ارتباطات، بین الملل و روابط عمومی حوزه علمیه افزود: ما باید حضرت ام البنین (س) را الگوی خود قرار دهیم که در تربیت نسل فاخر ۴ فرزندی را تربیت کرد که همه آن‌ها در خط حقیقت، عدالت و انسانیت بودند و در اوج شاخص ارزشی از تواضع و فروتنی نیز برخوردار است. 
 
جهانگیری افزود: حضرت ام البنین (س) بعد از عاشورا نیز اجازه نداد مسیر حقیقت خط گم شود و هر روز در بقیع ناله می‌کرد و فریاد سر برمی‌آورد تا صدای حقیقت حسین (ع) و راه او گم نشود به طوری که طبق روایات مروان که دشمن لجوج اهل بیت (ع) بود تحت تاثیر قرار می‌گرفت.
 
وی با تاکید بر اینکه این موضوع نشان می‌دهد بانویی که می‌خواهد در تراز ام البنین (ع) ظاهر شود باید به تربیت نسل فاخر بیاندیشد بیان داشت: امروزه برنامه‌هایی از سوی دشمنان طراحی می‌شود تا نسل فاخر آینده ما دچار بحران تربیتی شود و ما باید به دنبال مقابله با آن باشیم.
 
مدیرکل ارتباطات، بین الملل و روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گفت: حضرت ام البنین (ع) در عین مادر بودن فعالیت‌های اجتماعی داشت اگر به بخش اول زندگی او نگاه کنیم تربیت نقش اول و در بخش دوم فعالیت اجتماعی نقش دوم را ایفا می‌کند و هیچ کدام دیگری را از بین نبرده است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *