مؤسسات تحقیقی، دانشگاهی و حوزوی برای تعیین مؤلفههای مکتب حاج قاسم دست به کار شوند
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: بجاست کار ویژهای در مؤسسات تحقیقی، دانشگاهی و حوزوی صورت گیرد تا مختصات این مکتب را در عرصههای مختلف، به صورت فنی مورد بحث و شناسایی قرار دهد و برنامه اجرایی مدونی تنظیم شود تا ما را به مسیر درست هدایت کرده و از شعار زدگی خارج کند.
حجتالاسلاموالمسلمین حبیبعلی ارزانی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در خطبههای ۲۷ دی ۹۸ نماز جمعه تهران از اصطلاح، «مکتب حاج قاسم» یاد کردند، گفت: برای زنده نگه داشتن این مکتب، باید به یک سری خصیصهها و مؤلفههایی در این باره پرداخته شود.
وی ادامه داد: طبیعتاً وقتی درباره مکتب و انسان مکتبی صحبت میکنیم، تربیت در آنجا یکی از مسائل بسیار مهم است؛ ابتدا و انتهای راه نیز مهم است و اینکه نقطه هزیمت آن کجاست. البته در آنجا توجه به ساحتهای مختلف شخصیتی انسان در حوزه بینش، گرایش و رفتار نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان داشت: در این راستا هدفمندی و انسجام در ارتباط با دیگر اجزا نیز باید مورد توجه قرار گیرد. البته مؤلفه ارتباطات نیز بسیار مهم است؛ ارتباط انسان با خود، انسان با خدا، انسان با طبیعت و انسان با دیگر مخلوقان ۴ حوزه ارتباطی بسیار مهم هستند.
رئیس ستادهماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور یادآور شد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری درباره مکتب حاج قاسم، بجاست کار ویژهای در مؤسسات تحقیقی، دانشگاهی و حوزوی صورت گیرد تا مختصات این مکتب را در عرصههای مختلف، به صورت فنی مورد بحث و شناسایی قرار دهد و برنامه اجرایی مدونی تنظیم شود تا ما را به مسیر درست هدایت کرده و از شعار زدگی خارج کند.
حجت الاسلاموالمسلمین ارزانی اضافه کرد: برای قرارگیری در مکتب حاج قاسم، رهبر معظم انقلاب، راه را نشان دادهاند و بهتر است که برنامهای مدون کنیم و ذیل آن برنامه به سمت هدف مورد نظر، حرکت کنیم.
- بیشتر بخوانید:
به نام خدای قاصم ...
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *