اپلیکیشنهای رمزساز ارسالی در شبکههای اجتماعی را استفاده نکنید
به گزارش گروه جامعه ، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا در تشریح نحوه بهره گیری از اپلیکیشنهای رمز ساز و نحوه شناسایی اعتبار این اپلیکیشنها گفت: افراد سودجو و کلاهبردار سعی داشتند با دستیابی به رمز دوم یکبار مصرف افراد دوباره نیت شوم و پلید خود را در زمینه دسترسی به حسابهای مالی هموطنان اجرایی کنند.
وی افزود: شیوه کار این سودجویان به این شکل است که اپلیکیشنهای جعلی را در شبکههای اجتماعی منتشر میکنند البته باید دقت کرد که این موارد پیچیدگیهای خاص خود را دارد و شبیه هک رمزهای اینترنتی شهروندان نیست. در حقیقت سودجویان تلاش میکنند اپلیکیشنهای جعلی را از طریق پیامک و شبکه اجتماعی برای افراد ارسال میکنند و سوژههای خود را تشویق میکنند که اپلیکیشنهای رمزساز را نصب کنند.
پاشایی تاکید کرد: هموطنان باید توجه کنند اپلیکیشنهای رمزساز و کلیه مراحل فعال سازی رمز دوم یکبار مصرف را حتما از طریق سایت رسمی بانکها و فروشگاههای اپلیکیشن مجاز کشور تهیه و دنبال کنند و به اپلیکیشنهای ارسالی از طریق پیامک و شبکههای اجتماعی توجه نکنند.
معاون اجتماعی پلیس فتا در پاسخ به سوالی درباره نحوه تشخیص اصلی و فرعی بودن نرم افزارهای رمزساز گفت: عمدتا نرم افزارهایی که درسایت رسمی بانکها و فروشگاههای مجاز عرضه میشود اصلی هستند، ولی در هنگام نصب این نرم افزارها باید به دسترسیهایی که نرم افزار درخواست میکند توجه کنیم برای مثال نرم افزاری که درخواست دسترسی به گالری و محتوای آرشیوهای گوشی همراه افراد دارد قطعا اپلیکیشنی جعلی است؛ لذا شهروندان به درخواست دسترسیهای نرم افزارها نیز باید به دقت توجه کنند.