آیا اپلیکیشنهای بانک از امنیت کاملی برخوردار هستند؟
به گزارش گروه فضای مجازی ،سرهنگ محمدعلی رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا گفت: یکی از توصیهها این است که اپلیکیشن رمز دار را حتماً از یک فروشگاه نرم افزاری معتبر نصب کنند تا مطمئن شوند نرم افزار و اپلیکیشنی که نصب میکنند برنامه اصلی است و فرآیند دریافت رمز دوم پویا را روی برنامه اصلی انجام دهند. هیچ وقت هیچ اپلیکیشنی را از شبکههای اجتماعی دانلود و استفاده نکنند.
وی در این باره که به جز اپلیکیشن تقلبی آیا اپلیکیشنهای بانک از امنیت کاملی برخوردار هستند یا خیر، گفت: مؤلفهای در حوزه امنیت وجود دارد که میگویند امنیت صد درصد نیست و به این خاطر میگویند، امنیت فرآیند تکمیلی است و باید مدام تکمیل شود. در این حوزه مستثنی نخواهد بود یعنی متناسب با رشد فناوری، مخاطرات جدید، اعلام آسیب پذیریهایی که ممکن است در آینده دیده شود.
رجبی گفت: حتماً این اپلیکیشنها باید از نظر امنیتی، خدمات و کارایی به روز شوند چراکه امنیت یک فرآیند دائمی است و کاری نیست که یک بار انجام داد، البته بانکهایی که در این حوزه فعالیت میکنند و اپلیکیشن تولید کردهاند به این نکته واقف هستند و به این نکته توجه دارند این فرآیند دائمی است و میدانیم در چرخههای امنیتی شأن وجود دارد، ولی ما هیچ وقت نمیتوانیم بگوییم مخاطره ۱۰۰ درصدی را از بین ببریم.
این مقام مسؤول در ارتباط با اینکه آیا بانکی وجود دارد که رمز دوم ندهد؟ یا تمام بانکها همکاریهای لازم برای ارائه رمز دوم پوریا را کردهاند، توضیح داد: تا جایی که ما خبر داریم اکثر بانکها این فرآیند را پیاده سازی کردهاند. همه بانکها روی اپلیکیشن این سرویس را ارائه میدهند و تعدادی از بانکها نتوانسته بودند بر روی پیامک بیایند و ممکن است در چند روز اخیر این مشکلات را برطرف کرده باشند.