دانشمندان ایرانی پیشقراول مقاومت هستند/فناوری نوین پرتاب ماهواره درحال پیشرفت است
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، حسن عابدینی، تحلیلگر ارشد مسائل بینالملل پستی به این شرح در فضای مجازی منتشر کرد:
«ماهوار آماده پرتاب ظفر ساخت دانشگاه علم و صنعت را از نزدیک دیدم. ماهوارهیی که در اوج خودباوری به دست دانشمندان ایرانی ساخته شده است. بزرگ مردانی که میانگین سن آنها حدود ۳۰ سال است. جوانانی پرانرژی، اندیشمند و کم ادعا و به آینده درخشان و بالندگی کشور امیدوارند. همه دانش آموخته ایران زمیناند.
ماهواره ظفر در لبههای فناوری نوین حرکت میکند. کشورهای دارنده دانش چرخه کامل فناوری ساخت پایگاه پرتاب، پرتاب و ساخت ماهواره به اندازه انگشتان دو دست هم نمیرسد.
دارندگان دانش فضایی در اشتراکگذاری علمشان با دیگران خسیساند، زیرا این دانش از مولفههای قدرت ملی در دهه دوم قرن بیست و یکم تلقی میشود. تحریم علم، اما هرگز برای یاران سلمان فارسی محدودیتساز نیست. این وعده صادق است اگر دانش در ثریا باشد هم به ان دست خواهند یافت.
دهها دانشمند ایرانی رشتههای گوناگون از مکانیک تا الکترونیک، مخابرات تا متالورژی و از دانش جاذبه زمینی تا تشعشعات کهکشانی در حال همکاری هستند تا زمینه ساخت و پرتاب ماهواره میسر شود.
بالای سر دانشمندان جوان تصویری از پیشقراول مقاومت اسلامی شهید حاج قاسم سلیمانی است. او که خوباوری را در نسل نو را نهادینه و غلبه بر ابرقدرتها را دست یافتنی کرده است.
فناوری نوین پرتاب ماهواره در ایران زمین به صورت مستمر در حال پیشرفت است. پیشرفتی که شگفتی دوستان و خشم دشمنان را برانگیخته است. ایران بدون اتکا به دیگران در مرزهای تحقیق و توسعه دانش قدم بر میدارد.
دانشمندان جوان ایرانی هر گامی که در این حوزه نوپا بر میدارند یک گام بلند تسخیر فضاست. تلاش مستمر از ساخت ماهواره بر تا ساخت ماهواره و از دریافت سیگنال تا قرار گرفتن در مدار هر یک گامی بلند در عصر فناوری نوین است. عدم دستیابی به هدف در یک مرحله شکست تلقی نمیشود، بلکه مرحله تازهای از یادگیری است. پیشانی سربازان وطن که در اوج تحریم، راههای چند دههای حوزههای فناوریهای نوین را میان بر طی میکنند باید بوسید.
پایگاه فضایی امام خمینی در سمنان که دو سال پیش به صورت رسمی گشایش یافت، حس غرور ملی را در هر ایرانی را برمیانگیزد. جایی که نماد بلوغ دانش است. عظمت کار زمانی روشن شود که پایگاه سکوی برج پرتاب که هزار و ۱۰۰ تن به ارتفاع ۴۵ متر است، ۸۰ متر برای آماده سازی جابجا میشود. همه چیز انشاالله برای پرتاب ماهواره در روزهای دهه فجر آماده است.»
بر اساس گزارش میزان، در روزهای اخیر هم مرتضی براری، رئیس سازمان فضایی در مهر امسال از تکمیل سه ماهواره فضایی در دی خبر داده بود و تصریح کرد: امسال ضمن تکمیل ماهواره "ظفر دو نمونه از این ماهواره با نامهای پارس ۱ و ناهید ۱ آماده خواهد شد.