حاشیههای طرح ظفر ۳ پلیس مبارزه با مواد مخدر
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، بر خلاف سایر روزها، امروز نمایشگاه اقدامات پلیس، در یکی از کلانتریهای سطح شهر برگزار شد و نه در ساختمانهای اصلی پلیس.
خیابان منتهی به کلانتری ۱۳۲ نبرد مسدود شده بود و تنها با نشان دادن کارتهای خاص مانند کارت خبرنگاری، اماکن تردد وجود داشت.
مقابل کلانتری، اتوبوسها و ونهای بسیاری پارک بودند. به نظر میرسید تعداد معتادان متجاهر جمع آوری شده، این بار بیشتر از روزهای قبل است.
عدهای در مقابل در کلانتری به انتظار ایستاده بودند. مشخص بود برخی از این معتادان، خانه و خانوادهای دارند که چشم انتظارشان هستند، اما اعتیاد، چهارچوب زندگیشان را بر هم ریخته است.
حیاط کلانتری، بزرگ و باران زده بود. ماموران پلیس و سربازان در رفت و آمد بودند. تجمع معتادان متجاهر از دور دیده میشد، آنها روی زمین نشسته و هر کدام یک شکل لباس به تن داشتند. تفاوتی میان پیر و جوانشان نبود و همگی منتظر تعیین تکلیفشان بودند.
کمی جلوتر ۲ سگ موادیاب با مربیان خود به انتظار ایستاده بودند. کمی دور تر، موتورسیکلتهای ماموران یگان امداد نیز قابل مشاهد بود.
در این میان عدهای با لباسهای آبی کمرنگ کلانتریها جدا از بقیه در وسط حیاط نشسته بودند، به نظر میرسید این افراد قبلتر از بقیه دستگیر شده اند و حالا به اینجا منتقل شده اند.
سردار رحیمی رئیس پلیس پایتخت، سرهنگ عبدالوهاب حسوند رئیس جدید پلیس مبارزه با مواد پایتخت و مهدی مهرانگیر نماینده دادستان تهران برای بازدید از طرح و ارائه گزارش به رسانه ها وارد حیاط کلانتری شدند.
ابتدا سردار از صف معتادین دستگیر شده گذشت و از سکویی که در آن انواع مواد مخدر و سلاحهای کشف شده از متهمان را قرار داده بودند، بازدید کرد.
او درباره اقدامات انجام شده در این مرحله از طرح ظفر میگوید: با تلاش یک هفتهای ماموران، در مناطق اتابک، دروازه غار، دره فرحزاد، شوش، هرندی، مولوی و اطراف میدان امام حسین (ع)، ۷ باند مواد مخدر متلاشی و ۲۵ قاچاقچی دستگیر شدند. همچنین یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در این مرحله از طرح کشف شد.
سردار رحیمی ادامه میدهد: در این طرح دو هزار و ۳۴۰ معتاد متجاهر و خرده فروش دستگیر شدند و ۵۰ دستگاه خودرو و موتور سیکلت که برای تهیه و توزیع مواد مخدر استفاده میشد؛ توقیف شد.
به گفته رئیس پلیس پایتخت، پلیس با تمام توان برای ساماندهی معتادین متجاهر تلاش میکند، اما سازمانهای ذیرربط، کم کاری میکنند.
سردار رحیمی از گفتن نام این سازمانها امتناع میکند، اما معاون دادستان تهران در این باره میگوید: به مراکز مربوطه اخطار می دهم؛ اگر پروندهایی برای شهرداری، شورای شهر، دانشگاه ها، بهزیستی و سایر نهادهایی که موظف به ساماندهی معتادان هستند؛ تشکیل شود، بدون هیچ درنگی، پرونده را به مرحله اجرا می گذاریم و بدون هیچ ملاحظهای، با آنها برخورد می کنیم.
در پایان این نمایشگاه، سگهای موادیاب به صورت نمادین برای دوربین ها، مواد مخدر جاسازی شده در کفش افراد را پیدا میکنند.