۴ هزار و ۷۰۰ حدیث در باب انتظار وجود دارد/ شهید حاج قاسم سلیمانی نمونهای از برگزیدگان امت بود
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ۴ هزار و ۷۰۰ حدیث در باب انتظار وجود دارد که تمام اینها از نظر اسناد بررسی شده است؛ اهمیتی که بحث مهدویت دارد، بحث توحید ندارد، دشمنیها در این حوزه نیز بیشتر از توحید است.
به گزارش گروه سیاسی به نقل از حوزه، آیت الله محمد امامی کاشانی پیش از ظهر امروز در همایش بین المللی «نظریه انتظار در اندیشه آیت الله العظمی خامنهای دامت برکاته» که در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در قم برگزار شد، عنوان کرد: هیچ مسئله دینی به اندازه مسئله انتظار مخالف نداشته است.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: آنچنان مسئله انتظار مهم است که علیه آن در ادیان مختلف حرکتهای شبه علمی صورت گرفته و این امر را در مسیحیت و انجیل میتوان دید.
وی تاکید کرد: مسیحیت با اینکه در انجیل از دگرگونی عالم و آمدن انسانی آسمانی خبر میدهد، اما از آن به نزول عیسی بن مریم (ع) در قیامت تفسیر کرده اند.
امام جمعه موقت تهران مطرح کرد: اساتید اهل فن دانشگاههای غربی با عقاید و تفاسیر کلیسا مخالف هستند، آنها عمدتا قائل بودند که فردی آسمانی در این عالم به عدل و داد خواهد پرداخت.
آیت الله امامی کاشانی خاطرنشان کرد: ۴ هزار و ۷۰۰ حدیث در باب انتظار وجود دارد که تمام اینها از نظر اسناد بررسی شده است؛ اهمیتی که بحث مهدویت دارد، بحث توحید ندارد، دشمنیها در این حوزه نیز بیشتر از توحید است.
وی ادامه داد: بیش از ۳۰۰ روایت در باب این است که زمین نمیتواند از وجود امام خالی باشد، اما ما بقی روایات موجود در باب مهدویت به معرفی امام زمان (عج) پرداخته و راه را برای ما روشن میکند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه باید توسل به امام زمان (عج) زیاد باشد، بیان کرد: این توسل و ذکر از طلاب بیشتر خواسته شده و ارادههای پروردگار با همین ادعیه حاصل میشود، پیروزی انقلاب اسلامی و فرار کردن شاه از کشور از آثار همین دعا کردنها بود.
آیت الله امامی کاشانی انتظار را تربیت کننده انسان دانست و تاکید کرد: منتظران فرج امام زمان (عج) برگزیدگان امت هستند و شهید حاج قاسم سلیمانی از نمونه همین برگزیدگان بود و خداوند متعال شهادت او را جهانی کرد.
بیشتر بخوانید:
امام جمعه موقت تهران افزود: دعا برای پیروزی مجاهدان اسلام، دعا برای طول عمر برای رهبر معظم انقلاب و توسلهای مختلف میتواند پیروزیها را برای ما رقم بزند و انتظار میرود طلاب بیشتر به ادعیه بپردازند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *