مجمع عمومی کمیته ملی المپیک؛ اعتراض دبیر به بودجه فدراسیون کشتی
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، مجمع عمومی کمیته ملی المپیک از ساعت ۱۰ صبح امروز (دوشنبه) در سالن سلمان فارسی برگزار شد.
یوسف کرمی، ساوه شمشکی، مهدی کامرانی، قاسم رضایی، الهه احمدی و زهرا نعمتی به عنوان نماینده ورزشکاران و مهرو کمرانی و پیمان فخری هم به عنوان نماینده مربیان در این مجمع حاضر هستند.
*وزیر ورزش و جوانان ۱۰ دقیقه قبل از آغاز مجمع وارد سالن استاد فارسی شد.
*در ابتدای مجمع کلیپی از سردار شهید قاسم سلیمانی پخش شد.
*کیکاووس سعیدی در صحبتهایی با عرض تسلیت به مناسبت شهادت سردار سلیمانی و همینطور درگذشت قربانیان سانحه هوایی به اعضای مجمع عمومی خیر مقدم گفت.
*در حالی که حیدر بهاروند سرپرست فدراسیون فوتبال است، ابراهیم شکوری سرپرست دبیری این فدراسیون در مجمع کمیته ملی المپیک شرکت کرد.
*حجت السلام نقویان در کنار اعضای هیئت اجرایی به عنوان مهمان ویژه حضور پیدا کرد.
*در ادامه کلبپی از عملکرد کمیته ملی ملی الپیک پخش شد.
*با توجه به اینکه علیرضا پاکدل در کویت به سر میبرد محمدرضا رجبی دبیر این فدراسیون در مجمع حاضر شد.
* رامین طباطبایی رئیس فدراسیون بسکتبال و برخی دیگر از روسای فدراسیونهای ورزشی در این مجمع حاضر بودند.
*خبرنگاران و اصحاب رسانه در اتاق جداگانهای و از طریق ویدیو پروژکتور، اتفاقات مجمع را دنبال میکردند.
در ادامه مجمع صالحیامیری گفت: سهم ما در موفقیتهای ورزش بسیار ناچیز است. طی دو سال گذشته با فراز و فرودهای زیادی روبه رو شدیم اما مسیر را گم نکردیم. باور داریم با اراده و انگیزه یک حرکت جمعی را آغاز کردیم. همگی همنوا و همدل بودیم و اصولی را مبنای باورهای درونی خود قرار دادیم. این اصول عبارت است اخلاق، مدیریت جمعی،گفتوگو، شفافسازی.
وی ادامه داد: اگر موفقیتی کسب شده، مرهون زحمات روسای فدراسیونها، ورزشکاران، کمیته ملی پارالپمیک و هیئت اجرایی کمتیه ملی الپیک بوده و اگر هم ضعفی بوده متوجه من است. تلخی و شیرینیهای زیادی را تجربه کردیم اما جمعگرایی را مدنظر خود قرار دادیم. ساختار ورزش کشور فراتر از یک وزارتخانه است و یک نهاد است. سعی کردیم با نصب یک لوح بر سر در منازل قهرمانان بزرگ کشور از آنها تجلیل کنیم. تاریخ شفاهی ورزش را تدوین و موزه ورزش را راهاندازی کردیم. دیپلماسی ورزشی با هدف کاهش تهدیدها مورد توجه قرار گرفت. شورای راهبردی به عنوان ترسیمکننده راه کمیته ملی المپیک فعال شده است
رئیس کمیته ملی المپیک افزود: در یکسال گذشته دهها نشست و همایش را برگزار کردیم و در این مسیرهای گامهای زیادی برداشته شد. رسانهها رکن چهارم ورزش کشور هستند. آنها مشاوران و منتقدان ما هستند. بودجه کمیته ملی المپیک را از ۴۳ میلیارد تومان به ۹۴ میلیارد تومان افزایش دادیم.
صالحیامیری در پایان خاطرنشان کرد: ما ضعفهای زیادی داشتیم و داریم که شما با بزرگواری از آنها چشمپوشی کردید. از ابتدای حضورم در کمیته ملی المپیک باور دارم تنها راه موفقیت در ورزش وفاق با وزارت ورزش و همدلی با کمیته ملی پارالمپیک بوده است. اینکه فراموش نخواهیم کرد همه ما مدیون خون شهدا و دلاورانی هستیم که هویت و شرف خود را از آنها داریم.
پس از صحبتهای رئیس کمیته ملی المپیک، گزارش عملکرد بودجهای و حسابرس کمیته ملی المپیک توسط سعیدی قرائت شد.
*نکته جالب توجه این که در هنگام قرائت گزارش عملکرد بودجه و همینطور حسابرس مستقل اهمیتی به این موضوع نمیدادند مشغول صحبت با یکدیگر بودند.
*حسابرس مستقل در خواندن گزارش عملکرد با مشکل مواجه شد.
مجید کیهانی، عضو هیئت اجرایی کمیته در ادامه با تشکر از علیرضا دبیر گفت: جناب دبیر میپذیریم صحبتهای شما منطقی است، اما تلاش ما برای پیش بردن برنامهها به سمت عدالت محوری است. اگر هر پیشنهادی دارید به ما مطرح کنید، زیرا موظف هستیم از فدراسیونها حمایت کنیم.
رئیس کمیته ملی المپیک در پاسخ به سوال علی مرادی در خصوص خزانهدار کمیته ملی المپیک گفت: در اساسنامه خزانهدار و ذیحساب یک فرد است. از طرف خزانهداری، ذیحساب خانم نصیری است و به اکرمی پیشنهاد دادم او خزانهدار باشد که قبول کرد. قرار شده حکم خزانهداری خانم نصیری را خودمان در کمیته تائید کنیم تا فعالیت وی طبق روال قبلی طی شود.
وی ادامه داد: ما ۵ هزار متر زمین در اشرفی اصفهانی داریم اما شهرداری آن را گرفته است. ما برای آنها توضیح دادیم زمین برای ما است، اما در جواب عنوان کردند که این مسئله ۲ سال قبل فسخ شده و به نحوی از عهده ما خارج شده است. البته با حناچی صحبت کردم و قرار شد زمین دوباره به ما برگردد. ما نمیدانیم زمین کی برمیگردد، اما میخواهیم از اعضای مجمع وکالت بگیریم تا چنانچه زمین احیا شد، کارها را بهتر پیگیری کنیم. هر کسی روی صندلی ریاست وزارت مینشیند باید به دنبال محور ورزش باشد. در ورزش باید تک صدایی وجود داشته باشد و هر کسی هم جای سلطانیفر بود باز هم همین صحبتها را مطرح میکردم.
وی ادامه داد: فشارهایی که به ورزش کشور، فدراسیونها و امور ورزشی وارد میشود متاثر از شرایط سیاسی کشور است. ناعادلانهترین و سنگینترین تحریمهای ۴۱ ساله گذشته برای ما وجود دارد. هیچگاه تا این حد از ابعاد مختلف تحت فشار اقتصادی و سیاسی نبودهایم. یک جنگ واقعی و تمام عیار بین ما و جبههای که در راس آن آمریکا جنایتکار است، وجود دارد.
وزیر ورزش گفت: آمریکا از همه ابزارها استفاده میکند تا ما را به زانو در بیاورد. امروز در عرصههای دیگر تمرکز کردهاند و این حلقه را تنگتر میکنند تا ملت را خسته کنند. ما شاهد از دست دادن سردار بزرگ، رشید و استثنایی ایران و اسلام بودیم و فکر میکنم مثل شهید بهشتی و مطهری جبران فراغ او سخت است. هر گاه پرچم از دست سرداری بیفتد، سردار دیگری جای او خواهد آمد. حادثه سقوط هواپیما جانگداز بود و همه آنها عزیزان و فرزندان ما بودند و ما موظف هستیم از حقوق آنها دفاع کنیم
وزیر ورزش اظهار داشت: فراکسیون ورزش از ما دعوت کرد و با حضور در آنجا گزارش کاملی از اتفاقات اخیر دادیم و آنها هم موضع چهار باشگاه بر عدم حضور را حمایت کردند. امروز هم ۲۰۰ نماینده با امضای بیانیه از مواضع وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و چهار باشگاه حمایت کردند تا از حیثیت ایران، ورزش و ملت دفاع شود. خواسته مردم و هواداران دفاع از حیثیت کشور است.
همچنین در حاشیه این مجمع، محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا به عوان عضو جدید هیئت اجرایی و از طرف دیگر هم فدراسیون نجات غریق به عنوان عضو جدید مجمع انتخاب شدند. در ضمن قرار شد با پیشنهاد رئیس کمیته ملی المپیک از زحمات شاهرخ شهنازی به عنوان دبیرکل سابق کمیته تقدیر شود که این خواسته صالحیامیری با موافقت اعضای هیئت اجرایی مواجه شد.