عضویت ۳۱۸ نماینده مجلس پاکستان به حالت تعلیق درآمد
به گزارش ، رسانه های پاکستان به نقل از مسئولان کمیسیون انتخابات گزارش دادند: عضویت نمایندگان مجالس ملی، سنا و پارلمان های ایالتی به دلیل عدم ارائه جزئیات مربوط به داراییهای شخصی خود به این کمیسیون تعلیق شده است.
طبق قانون اساسی پاکستان، نمایندگان پارلمان پاکستان باید تا پایان سپتامبر هر سال، لیست داراییهای خود را به این کمیسیون ارائه کنند، این مهلت تا پایان ماه دسامبر گذشته و در مرحله نهایی تا روز گذشته نیز تمدید شده بود.
نمایندگان تعلیق شده شامل ۱۲ سناتور، ۷۰ عضو مجلس ملی، ۱۱۵ نماینده مجلس ایالتی پنجاب، ۶۰ نماینده ایالت خیبر پختونخواه، ۴۰ نماینده ایالت سِند و ۲۱ نماینده از مجلس ایالتی بلوچستان میباشند.
در بین نمایندگان تعلیق شده پاکستان نام وزیران دادگستری، علوم و فناوری، تغییرات اقلیمی، امور مذهبی و وزیر مسکن و کار نیز به چشم میخورد.
پاکستان، نظام پارلمانی دارد و مردم این کشور برای انتخاب نمایندگان پارلمانهای ایالتی و ملی این کشور، سوم مردادماه سال گذشته پای صندوقهای رأی رفتند.
پس از انتخاب نمایندگان پارلمان، حزب پیروز (تحریک انضاف پاکستان) به رهبری «عمران خان» که بیشترین تعداد نمایندگان را در مجلس ملی داشته باشد تشکیل قدرت داده و نخست وزیر ودیگر وزیران کابینه مشخص شد.
پارلمانهای ایالتی نیز وظیفه تشکیل حکومتهای ایالتی را بهعهده دارند و میتوانند سروزیر هر ایالت را مشخص کنند.
در نظام سیاسی پاکستان، رئیس جمهوری این کشور نیز با رأی تمامی اعضای پارلمانهای ایالتی و ملی و سنای پاکستان انتخاب می شود.
انتخابات پاکستان هر پنج سال یک بار برگزار میشود و این نخستین باری است که سه بار پیاپی، 'انتخابات' تکلیف دولت پاکستان را مشخص میکند.
ایرنا