همه آنچه که باید درباره میوهها و مزاج آنها بدانید را در دانشنامه میزان بخوانید!
میوهها و دانهها دارای طبع و مزاجهای مختلفی هستند و دانشنامه میزان قصد دارد تا به بررسی مزاج برخی از میوهها بپردازد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، بسیاری از بزرگان طب سنتی و عوام مزاج شناسی را علمی وسیع و گسترده برای تشخیص و درمان انواع مشکلات جسمی و روحی میدانند، زیرا تمامی جنبههای زندگی فرد را تحت تاثیر طبیعت بدن انسان دانسته و معتقدند هر نوع غذایی که میخوریم بر تمامی اعضای بدن انسان از مغز گرفته تا اعصاب و قلب و معده و کبد و کلیهها تاثیر میگذارد.
جالب است بدانید؛ در برخی از انواع مزاج، خوردن یک غذای نامناسب ممکن است عواقب بسیاری را برای بدن در پی داشته باشد، به این معنا که؛ مصرف غذای نامناسب با مزاج میتواند سبب تغییرات خواب، حالت عصبی، اختلال حافظه، اختلال هضم، اختلال دفع، عوارض پوستی شود و نشانههای درگیری کبد و قلب را نشان دهد.
چند نوع مزاج داریم؟!
بطور معمول مزاجهای اصلی را به ۹ طبقه تقسیم بندی میکنند که به شرح زیر است:
- در افرادی رکن آتش بیشتر ازسایر ارکان است، این افراد را صفراوی میگویند که دارای مزاج گرم و خشک هستند.
- در افرادی رکن هوا بیشتر از سایر ارکان است، این افراد را دموی میگویند که دارای مزاج گرم وتر هستند.
- در افرادی رکن آب بیشتر است این افراد را بلغمی میگویند که دارای مزاج سرد وتر هستند.
- در افرادی رکن خاک بیشتر است این افراد را سوداوی میگویند که دارای مزاج سرد و خشک هستند.
- در افرادی این ارکان در حالت تعادل هستند که این افراد دارای مزاج معتدل هستند.
- در افرادی ارکان آتش و هوا بیشتر از سایر ارکان هستند، این افراد از لحاظ تری و خشکی معتدل و مزاج گرم دارند.
- در افرادی ارکان هوا و آب بیشتر از سایر ارکان هستند این افراد از لحاظ گرمی و سردی معتدل و دارای مزاجتر دارند.
- در افرادی ارکان آب و خاک بیشتر است این افراد از لحاظ تری و خشکی معتدل و دارای مزاج سرد هستند.
- در افرادی ارکان خاک و آتش بیشتر است این افراد از لحاظ گرمی و سردی معتدل و دارای مزاج خشک هستند.
معرفی میوهها و دانههای گرم وتر
- انجیر
- انگور
- بادام زمینی
- بادام شیرین
- بادام کوهی
- به
- تخم خربزه
- انواع توت ها
- خربزه
- هویج
- سیب
- شلغم
- کدو
- کنجد
- گلاب
- لوبیا قرمز
- آناناس
معرفی میوهها و دانههای گرم و خشک
- انبه
- بادام کاغذی
- بادمجان
- تخم شربتی
- بولاغ اوتی
- پرتقال
- پسته
- پونه
- پیاز
- ترب
- تره
- جعفری
- دینارویه
- چای
- خردل ها
- خرما
- خرمالو
- دارچین
- روغن
- ریحان
- زرد چوبه
- زعفران
- زنجبیل
- زنیان
- زیتون
- زیره سیاه
- سیر
- شنبلیله
- فلفل
- فندق
- کرفس
- کشمش انگور سیاه
- کلم
- کنگر
- گردو
- گل سرخ
- لپه
- مرزه
- موسیر
- موم عسل
- نارگیل
- نخود
- نعناع
- عرق بهار نارنج
- هل
معرفی میوهها و دانههای معتدل
- برنج
- تمشک
- چغندر
- عدس
- عناب
- گرمک
- گندم
- قهوه
- کاسنی
- کاهو
- موز
معرفی میوهها و دانههای سرد وتر
- اسفناج
- آلو
- انار
- باقلا
- بالنگ
- بامیه
- خرفه
- پنیر
- خیار
- دوغ
- زردآلو
- کدو حلوایی
- گلابی
- هلو
- هندوانه
معرفی میوه و دانههای سرد و خشک
- ارزن
- ازگیل
- انار ترش
- تمبر هندی
- جو
- ذرت
- ریواس
- زرشک
- سرکه
- سنجد
- شاه بلوط
- گشنیز
- گیلاس
- لیمو امانی
- لیمو ترش
- لیمو شیرین
- ماش
- نارنج
- نشاست
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *