چرا نباید جوش شیرین مصرف کرد؟
به گزارش گروه فضای مجازی ، در سالهای گذشته از جوش شیرین برای پخت نان، کلوچه، کیک و ... استفاده میشد و طرفداران بسیاری داشت، اگر چه درحال حاضر نیز در برخی نانواییها و همچنین پخت غذاهای خانگی نیز استفاده میشود.
پس از انجام تحقیقات بسیار درخصوص جوش شیرین، مضر بودن آن برای بدن ثابت و استفاده از آن در نانواییها و کارگاههای پخت فرآوردههای نان ممنوع شد.
رئیس آزمایشگاه خمیرمایه شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی گفت: برخی نانواییها برای تسریع در فرآوری خمیر و آماده شدن آن برای پخت نان، از جوش شیرین بجای خمیرمایه استفاده میکنند، اما از این موضوع غافل هستند که این ماده شیمیایی مضرات زیادی برای بدن دارد.
آبادام افزود: جوش شیرین بصورت صوری باعث ورآمدگی خمیر میشود، غافل از اینکه هیچ واکنش بیوشیمیایی مفیدی در خمیر انجام نمیدهد.
وی اظهار کرد: نانی که در آن از جوش شیرین استفاده میشود، نه تنها ارزش غذایی بسیار کمی دارد، بلکه استفاده از این نان حاوی این ماده شیمیایی مضرات خاص خود را دارد.
رئیس آزمایشگاه خمیرمایه شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی، ممانعت از جذب املاح مفید از جمله؛ کلسیم که یکی از یونهای مهم و موردنیاز بدن است، فقر آهن، سرطانزا بودن و... را از جمله مضرات مصرف نان حاوی جوش شیرین عنوان کرد.
به گفته وی جذب نشدن کلسیم در بدن یکی از عوامل مهم پوکی استخوان در افراد جامعه به شمار میرود.