مدیریت بحران آمار «سیلی» اورژانس را تکذیب کرد/ تنها رئیس ستاد مدیریت بحران می تواند اظهارنظر کند
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، سیستان و بلوچستان شنبه و یکشنبه بارشهای شدیدی را تجربه کرد. این بارش ها به طغیان رودخانه ها، سرریز شدن سد ها و آسیب دیدن بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان زیر ساخت شهری و بخش کشاورزی این استان منجر شد.
علی رغم هشدارهای هواشناسی، تاکنون بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی تخریب شده و نزدیک به ۳ هزار نفر از این سیل آسیب دیده اند. همچنین ۶۵۰ خانوار در ارودگاههای هلال احمر اسکان اضطراری داده شده اند.
هنوز فعالیت ۵۱۵ گروه عملیاتی، امدادی و راهداری در مناطق سیل زده ادامه دارد و از امروز تخلیه آب منازل آغاز میشود. همچنین برق بسیاری از روستاها وصل و جادههای اصلی بازگشایی شده اند.
اما پس از گذشت چهار روز از بارشهای شدید در این استان، هنوز اتفاق نظری درباره تعداد مصدومان، مفقودیها و فوتیهای احتمالی سیل وجود ندارد و گزارشات درباره مصدومین و جانباختگان این حادثه طبیعی، از روز اول ضد و نقیض است.
در دو روز نخست، اورژانس اعلام کرد این سیل در سیستان و بلوچستان یک جانباخته داشته است
اما ارجمندی مدیر کل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان در سخنانی قابل تامل به میزان اعلام کرد: ما فوتی نداشتیم و هنوز گزارشی از فوتیها دریافت نکرده ایم. همچنین تنها ۵ الی ۶ نفر مصدوم شده اند و مفقودی به ما گزارش نشده است.
این در حالی است که مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه گفت: ابتدا یک نفر فوتی در این سیل وجود داشته، اما در روز چهارم، تعداد فوتیها به دو نفر افزایش یافته است.
مدیر کل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان درباره اعلام فوتیها توسط سازمان اورژانس کشور ادامه داد: هنوز فرماندار به عنوان رئیس ستاد مدیریت بحران، هیچ کشتهای را تایید نکرده است و تنها او می تواند در مواقع بحرانی میتواند در این باره اظهار نظر کند.
به نظر میرسد نمایندگان این نهادها در ستاد مشترک مدیریت بحران، اتفاق نظر ندارند و ترجیح میدهند به تنهایی نتایج اقدامات خود را اعلام کنند.