اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای ساخت ۴۱ مرکز درمانی در مناطق محروم
به گزارش گروه جامعه ، بنیاد مستضعفان با عاملیت بنیاد علوی در دو محور کمک به ساخت و تجهیز فضاهای درمانی و مشارکت در پروژههای حمایتی وارد عمل شده است.
فاز جدید توسعه زیرساختهای بهداشتی درمانی
بنیاد مستضعفان علاوه بر مشارکت در احداث بیمارستانهای تخصصی و فوق تخصصی با هماهنگی وزارت بهداشت، سیاستهای راهبردی خود را مورد بازتعریف قرار داده و در عرصه توسعه زیرساختهای بهداشتی درمانی وارد فاز جدیدی شد.
در همین راستا بنیاد علوی به عنوان بازوی محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان پروژه احداث ۴۱ مرکز سلامت شبانه روزی در مناطق محروم شناسایی شده توسط وزارت بهداشت را در دستور کار قرار داد و اعتباری ۱۱۰ میلیارد تومانی در این زمینه اختصاص داد.
این مراکز درمانی که تاکنون بهره برداری از چندین مورد از آنها آغاز شده، بخشهایی همچون ۱۰ تخت بستری در هر مرکز و رادیولوژی، سونوگرافی، آزمایشگاه، دندانپزشکی و اورژانس را در خود جای داده اند.
پس از ساخت این مراکز درمانی توسط بنیاد علوی و تجهیز هرکدام توسط وزارت بهداشت، بنیاد مستضعفان برای هر یک از این مراکز نیز ۲ دستگاه آمبولانس در نظر گرفته است.
اهمیت مراکز درمانی کوچک علاوه بر بیمارستانهای بزرگ
توسعه این مراکز کوچک بستر درمان در کنار بیمارستانهای بزرگ از آن جهت حائز اهمیت است که تمرکز زدایی، توزیع عادلانه امکانات بهداشتی و درمانی و دسترسی بیشتر مناطق محروم را در پی دارد و باعث صرفه جویی قابل توجه در هزینههای تردد و اسکان مردم در امور درمانی خواهد شد.
افتتاح مرکز درمانی شبانه روزی دشت عباس
مرکز سلامت شبانه روزی در بخش دشت عباس از شهرستان دهلران (استان ایلام) یکی از این مراکز است که در مراسمی با حضور مسئولان محلی و محسن منصوری معاون بنیاد مستضعفان و مدیرعامل بنیاد علوی افتتاح شد.
منصوری در این مراسم با اشاره به سبقه دشت عباس در دوران دفاع مقدس، خدمت به مردم این منطقه را وظیفه دستگاههایی همچون بنیاد مستضعفان دانست و تاکید کرد: کارهای زیادی در مناطق محروم انجام شده و در حال انجام است، اما حجم محرومیت ها، همچنان کار جهادی و انقلابی میطلبد. قطعا ما بدهکار همه مستضعفان هستیم.