نسکافه چه خواصی دارد؟؛ بررسی در دانشنامه میزان
به گزارش گروه فضای مجازی ، واژه نسکافه ترکیبی از دو واژه Nestlé و café است و اگر اهل نوشیدن قهوه و نسکافه باشید حتما میدانید که نسکافه نام برندی از قهوه است و در طرحها و بسته بندیهای متنوعی در بازارهای جهانی عرضه میشود.
اما آیا این نوشیدنی خوشمزه و پرطرفدار خواصی را هم به نام خود به ثبت رسانده است؟!
بررسی خواص نسکافه
کاهش خطر مرگ
مطالعات نشان داده اند که خطر مرگ در کسانی که نسکافه میخوردند ۲۵ درصد کمتر از کسانی است که نسکافه نمینوشند.
کاهش وزن
باید بدانید؛ خواص نسکافه در کاهش وزن نیز تاثیر گذار است و این ماده غذایی حاوی منیزیم و پتاسیم است که به انسولین استفاده بدن، تنظیم سطح قند خون و کاهش میل به شیرینی جات و تنقلات کمک فراوانی میکند و این باعث کاهش وزن میشود.
همچنین کافئین موجود در نسکافه، خاصیت شکستن سلولهای چربی بدن را دارد و برای سوزاندن چربیهای اضافه بدن مفید است.
افزایش عملکرد فیزیکی بدن
نوشیدن یک فنجان نسکافه حدود یک ساعت پیش از تمرین به افزایش عملکرد بدن کمک میکند.
کافئین سطح آدرنالین در خون را افزایش میدهد. آدرنالین به هورمونهای بدن کمک بسیاری برای آماده شدن فعالیت بدنی میکند.
خواص نسکافه برای پوست
کافئین موجود در نسکافه به پوست مزایای خوبی از جمله کاهش قرمزی و التهاب را میبخشد. همچنین با اضافه کردن کافئین به یک کرم ضد التهابی اثر آن را در مراقبت از پوست افزایش میدهد.
همچنین نسکافه خاصیت روشن کردن پوست را نیز داراست و با استفاده از ماسکهای نسکافه مناسب با هر پوستی، میتوانید شادابی و نشاط همراه با روشنی و درخشانی را به پوست خود هدیه دهید.
تاثیر نسکافه برای مو
نسکافه یک محصول کاملا طبیعی برای رشد مو است.
نسکافه علاوه بر خاصیت درمانی مو به عنوان یک رنگ مو نیز استفاده میشود!
نسکافه میتواند سبب درخشش زیبا و طبیعی به پوست شود و ترکیب رنگ مو با نسکافه، به مو هیچ آسیبی نمیرساند و باعث تقویت مو نیز میشود.
کاهش ابتلا به سرطان
نسکافه خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد!
بله درست است، مطالعات نشان داده اند که مصرف نسکافه، خطر ابتلا به سرطان پروستات را در مردان ۲۰ درصد کمتر میکند و سرطان آندومتر در زنان را ۲۵ درصد کاهش میدهد. این افراد در طول روز ۴ فنجان نسکافه مینوشند.
همچنین کافئین میتواند به جلوگیری از توسعه سرطان سلول بازال (رایجترین نوع سرطان پوست) کمک فراوانی کند.
حفظ سلامت مغز
سطوح بالای کافئین در خون، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش میدهد. همچنین از خطر ابتلا به زوال عقل میکاهد. در نتیجه حفظ سلامت مغز را میتوان از جمله خواص دارویی نسکافه نام برد.
کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون
طبق مطالعات انجام شده؛ نوشیدن نسکافه به طور منظم خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را تا ۲۵ درصد کاهش میدهد.
از طرفی شواهدی نیز وجود دارد که نشان میدهد خواص نسکافه باعث فعالیت در بخشی از مغز که تحت تاثیر بیماری پارکینسون است، عمل میکند.
مبارزه با افسردگی
نسکافه سبب بهبودو خلق و خو شده و از طرفی به مبارزه با افسرگی میپردازد.
کافئین سبب تحریک سیستم عصبی مرکزی و افزایش تولید انتقال دهندههای عصبی مانند سروتونین، دوپامین و نورآدرنالین میشود که این عمل باعث میشود خلق و رفتار افراد بسیار خوب شود. نوشیدن دو فنجان نسکافه در روز مانع از خطر خودکشی تا ۵۰ درصد میشود.