سندروم گردن پیامکی چیست؟
به گزارش گروه فضای مجازی ،احمد موذن زاده افزود: در ناحیه گردن قوس طبیعی به سمت جلو داریم که به همین نسبت حفظ قوس طبیعی ستون فقرات ضروری است. به ازای هر ۱۵ تا ۲۰ درجه خم کردن ستون فقرات گردنی، میزان فشار به مهرههای گردن به دو برابر افزایش پیدا میکند.
وی ادامه داد: حال با توجه به این قضیه در نظر بگیرید فردی عادت کند گوشی همراه را پایین بگیرد یا هنگام استفاده از لپ تاپ یا سایر وسایل الکترونیکی جهت مطالعه، بخواهد سرش را به مدت طولانی خم کند. این خم بودن گردن به مدت طولانی باعث فشار زیادی به ستون فقرات گردنی میشود.
رییس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران با بیان اینکه خم کردن گردن هنگام استفاده از موبایل، موجب ایجاد کشش روی عضلات ناحیه گردن میشود، خاطرنشان کرد: این اقدام، قوس طبیعی ستون فقرات گردنی را صاف میکند و فرد را مستعد مشکلاتی مانند گردن درد و گرفتگی عضلات کرده و در درازمدت نیز مشکلات دیسک و گردن ایجاد خواهد کرد.
موذن زاده گفت: بنابراین لازم است به افراد آموزش دهیم تا حداقل فرد به جای اینکه گوشی یا لپ تاپ را پایین بگیرد و گردن را خم کند سطح گوشی و لپ تاپ را بالا بیاورد و در سطح دید خود قرار دهد.
به گزارش ایرنا، اگر گردن پیامکی درمان نشده رها شود، ممکن است مشکلات مزمنی مانند انحطاط نخاعی، آرتروز، فتق دیسک، آسیب دیدگی عصبها و دیگر موارد را به بار بیاورد.