فراخوان بازار جهانی کتاب برای سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران
بخش بینالملل سی وسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با انتشار فراخوانی شرایط حضور موسسات و نهادهای فرهنگی و آژانسهای ادبی را در این رویداد فرهنگی اعلام کرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فرهنگی به نقل از ستاد خبری سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، بر اساس فراخوان منتشر شده ناشران، مؤسسات فرهنگی، نهادها، انجمنها، تشکلهای نشر و آژانسهای ادبی فرصت دارند تا روز سهشنبه اول بهمن ماه با مراجعه به سایت tibf.ir نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین خبرها از نمایشگاه کتاب تهران اینجا کلیک کنید
در متن فراخوان منتشر شده آمده است:
«به اطلاع تمامی ناشران، مؤسسات فرهنگی، نهادها، انجمنها، تشکلهای نشر و آژانسهای ادبی میرساند، بخش بینالملل سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در نظر دارد همچون دورههای گذشته با هدف معرفی هرچه بهتر ظرفیتها و قابلیتهای صنعت نشر جمهوری اسلامی ایران و نیز تقویت روابط فرهنگی در عرصه بینالملل، فضایی به بازار جهانی کتاب اختصاص دهد؛ لذا از متقاضیان واجد شرایط دعوت میشود، حداکثر تا روز سهشنبه ۱/۱۱/ ۱۳۹۸ نسبت به ثبتنام اقدام نمایند.
الف) شرایط حضور:
• ناشران و آژانسهای ادبی ایرانی که حق نشر (کپی رایت) کتاب/کتابهای خود به سایر زبانها را به ناشران دیگر واگذار نمودهاند و یا در صدد فروش حق نشر (کپی رایت) کتاب/کتابهای خود به ناشران سایر کشورها هستند؛
• ناشران ایرانی که کتابهای خود را برای ارائه به بازارهای جهانی، به زبانهای غیرفارسی منتشر نمودهاند؛
• نهادها، سازمانها، مؤسسات، انجمنها و تشکلهایی که فعالیت آنها در حوزه دیپلماسی فرهنگی تعریف شده باشد و یا محصولات فرهنگی در حوزه نشر برای عرصه بین الملل تولید کرده باشند؛
• طرحهای حمایت از ترجمه و نشر آثار ایرانی به زبانهای خارجی؛
• ناشران و آژانسهای ادبی ایرانی که علاقهمند به خرید حق نشر (کپی رایت) کتاب از ناشران و آژانسهای ادبی خارجی هستند.
ب) ضوابط:
• کتابهای ناشران داخلی باید دارای مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و به شکل قانونی در ایران منتشر شده باشند. عرضه هرگونه کتاب یا محصول جهت فروش مستقیم در این بخش، ممنوع است.
• ناشرانی که به دنبال عرضه کتابهای خود در حوزه بینالملل هستند، صرفاً میتوانند به معرفی کتابهای تألیفی منتشرشده خود بپردازند. اولویت با کتابهایی با محتوای ایرانی اسلامی، دو یا چندزبانه و همچنین برگزیدگان جشنوارههای ملی و یا بینالمللی است. از لحاظ زمان چاپ، اولویت با کتابهایی است که آخرین ویرایش و یا تجدید چاپ آن مربوط به ۵ سال اخیر باشد.
• در مورد طرحهای حمایت از ترجمه و نشر آثار ایرانی به زبانهای خارجی لازم است نمونهای از کتابهایی که در ۵ سال اخیر از حمایتهای این طرحها استفاده کردهاند همراه با مشخصات ناشران خارجی آنها برای معرفی به دبیرخانه ارسال گردد.
• متقاضیان موظفاند لیست منشورات ارائهشده را طی مهلت مذکور در اختیار دبیرخانه بازار جهانی کتاب قرار دهند. عدم وصول نسخه فیزیکی کتابها و یا ارسال کتابها بدون ثبتنام، بهمنزله عدم ثبتنام قطعی تلقی میشود.
• متقاضیان حضور در این بخش اعم از ناشران، آژانسهای ادبی و ... ضمن انتخاب کتابهای مناسب و قابلعرضه در بخش بازار جهانی کتاب، مسئولیت معرفی و مذاکره برای ارائه آثار خود در غرفه را برعهدهدارند و موظفاند یک نفر را بهعنوان فرد حاضر در غرفه بهصورت ثابت به دبیرخانه معرفی نمایند.
• ثبتنام در بخش بازار جهانی کتاب، صرفاً از طریق پایگاه اینترنتی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (http://www.tibf.ir) صورت میپذیرد. پذیرش این درخواستها محدود و پس از بررسی، به موارد انتخابی تسهیلات اعطایی اختصاص داده خواهد شد. شایان ذکر است، جهت ارسال مدارک و مستندات، طرح سوال و یا پیشنهاد، کارشناسان دبیرخانه بازار جهانی کتاب به آدرس تهران، خیابان انقلاب، بین فلسطین و برادران مظفر جنوبی، پلاک ۱۰۸۰، مؤسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران طبقه چهارم (۶۶۴۱۵۵۴۰) در دسترس هستند.
د) تسهیلات تشویقی:
• به ناشران و نهادهای متقاضی در صورت انتشار ۱۰ عنوان کتاب به زبانهای غیرفارسی و یا فروش ۲۰ عنوان حق نشر اثر (رایت)، ۴ مترمربع و بالای ۱۰ عنوان کتاب و بیش از ۲۰ عنوان حق نشر اثر (رایت)، بین ۶ تا ۸ مترمربع فضا به صورت رایگان اختصاص داده خواهد شد. همچنین به آژانسهای ادبی ۶ مترمربع فضای رایگان اختصاص داده میشود.»
سی و سومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۲۶ فروردین تا ۵ اردیبهشت سال ۹۹ برگزار خواهد شد.
انتهای پیام /
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *