احتمال اثرگذاری طوفان 140 کیلومتری سیستان بر هرمزگان/ چشم انتظار کارگروه مشترک هامون هستیم
وی با اشاره به این که بیش از همه سیستان و زابل تحت تاثیر طوفان 140
کیلومتری قرار می گیرند، خاطرنشان کرد: همچنین این طوفان بر شهر های جنوبی همانند ایرانشهر نیز تاثیر خواهد گذاشت.
این مقام مسئول افزود: از سوی دیگر خارج از استان می توان گفت تا حدودی ممکن است هرمزگان نیز تحت تاثیر بادهای 120 روزه و طوفان 140 کیلومتری قرار گیرد.
مردم در روزهای طوفانی در خانه بمانند
مدیرکل محیط زیست سیستان و بلوچستان با پیشنهاد به مردم برای ماندن در خانه در روزهای طوفانی گفت: مردم در صورت خروج از منزل از ماسک استفاده کنند تا سلامت آنها با خطر مواجه نشود.
محمودی با اشاره به وجود برخی کانون های گرد و غبار در کشور افغانستان، خاطرنشان کرد: اکنون 20 سال است که در وضعیت خشکسالی قرار داریم و با خشک شدن بخش هایی از هامون کف این تالاب به کانون گردوغبار تبدیل شده، در نتیجه گردوغبار حاصل شده از این خشکیدگی به کشور ما نیز وارد می شود.
مدیرکل محیط زیست سیستان و بلوچستان در پایان تاکید کرد: تشکیل کارگروه مشترک ایران و افغانستان برای بررسی موضوع هامون منوط به پیگیری ها در سطح وزارت امور خارجه کشورمان است و ما نیز چشم انتظار به نتیجه رسیدن تشکیل این کارگروه هستیم.
گفتنی است در حال حاضر براساس هشدار سازمان هواشناسی
مبنی بر وقوع طوفانی با سرعت 140 کیلومتر در ساعت در شمال سیستان و بلوچستان نیروهای
امداد و نجات هلال احمر در این استان به حالت آماده باش در آمدهاند و یکهزار ماسک
نانو نیز میان شهروندان توزیع شد.
پیشبینیها حاکی از وزش طوفانی با سرعت 100 تا 140 کیلومتر سرعت در شمال استان سیستان و بلوچستان و شهر زابل است و این امر موجب شده تا شب گذشته جلسه مشترکی میان هلال احمر و مدیریت بحران برگزار تا تصمیمات لازم برای پیشگیری از خسارتهای احتمالی اتخاذ شود.