پایان شگفتانگیز سریال «وارش»/«ریگی» باز هم سوژه جشنواره فیلم فجر شد
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نهمین روز از دی ماه ۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به پایان شگفتانگیز سریال «وارش» اشاره کرد.
پایان سریال «وارش» همه را شگفتزده میکند
بازیگر سریال «محرمانه» گفت: خوشحالم که در سریال «وارش» بازی کردم، سریال تاکنون با نظرات بسیار خوبی روبرو شده است، در ادامه داستان این سریال اتفاقات جالب توجهی خواهد افتاد و مخاطبان بدون شک در پایان این سریال کاملاً شگفتزده خواهند شد.
ساناز سماواتی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین مجموعه فعالیتهای خود در بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول بازی در نمایش موزیکال و کودک «ننه شهرزاد در سرزمین عجایب» هستم که خوشبختانه با استقبال بسیار خوبی در فرهنگسرای خاوران روبرو شده است.
وی با اشاره به خانواده محور بودن نمایش «ننه شهرزاد در سرزمین عجایب» افزود: خوشبختانه با وجود اینکه این نمایش برای سنین کودک و نوجوان تولید شده اما همواره شاهد حضور پررنگ خانوادهها در سالن نمایش هستیم، از نظر من این نوع از نمایش به خوبی میتواند علاوه بر جنبههای آموزشی برای کودکان در آشتی هر چه بیشتر خانواده ها با تئاتر تاثیرگذار باشد.
بازیگر سریال «محرمانه» با اشاره به همکاری خود با «سعید سلطانی» اضافه کرد: هماکنون مشغول بازی در سریال «ماهور» به کارگردانی «سعید سلطانی» هستم و به احتمال فراوان تا بهار سال آینده همچنان درگیر این پروژه باشم، این سریال اثری تاریخی است که امیدوارم مورد اقبال عموم واقع شود.
وی در همین راستا ادامه داد: این سریال پیش از این با نام «مهربانو» شناخته میشد، اما هماکنون با نام «ماهور» فیلمبرداری خود را ادامه میدهد، ماهور کاملاً اثری تاریخی بوده که زمان آن از سال ۱۳۱۳ شروع شده و به جلو پیش میرود.
بازیگر سریال «ماهور» درباره کیفیت ساخت این سریال تصریح کرد: سعید سلطانی کارگردان کاربلدی است، به طور کلی وی کارگردان باسوادی است و از همان سریال «پس از باران» نشان داد که آثارش مورد استقبال مردم قرار میگیرد، پس از آن سریال ستایش را داشت که این سریال هم بسیار پرمخاطب بود، سلطانی کاملاً با جامعه آشناست و به همین دلیل آثاری میسازد از دل جامعه بر آمده و مورد اقبال هم قرار می گیرد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
«روز صفر»؛ روایتی ملتهب از عملیات دستگیری «عبدالمالک ریگی»
«سعید ملکان» چهره پرداز و تهیه کننده با سابقه سینما در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر نخستین تجربه کارگردانی خود در سینما با نام «روز صفر» را راهی این دوره از مهمترین رویداد سینمایی کشور خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، با نزدیک شدن به زمان برگزاری سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر اخبار و گمانه زنیها در خصوص حضور و یا عدم حضور فیلمسازان، بازیگران و کارگردانان در میان اهالی رسانه و علاقمندان سینما به شدت داغ می شود.
در این میان با شروع فصل تولید، بسیاری از آثار سینمایی برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده شده و متعاقباً بازیگران نیز برای حضور در این آثار وارد قرارداد می شوند، همین عاملی است تا فهرست پرکارترین و یا غایبان سینما در جشنواره فیلم فجر به یکی از اخبار جذاب سینما در فصل زمستان مبدل شود.
- بیشتر بخوانید:
- برای آشنایی با ۳۵ فیلمی که راهی جشنواره فیلم فجر میشوند اینجا کلیک کنید
فیلم سینمایی «روز صفر» روایتی متفاوت از یک اتفاق ملتهب معاصر است. این تنها خلاصهای از فیلم سینمایی «روز صفر» اولین ساخته سینمایی سعید ملکان است که امیر جدیدی در کنار ساعد سهیلی در آن به ایفای نقش میپردازد.
فیلمنامه «روز صفر» با همکاری مشترک بهرام توکلی و سعید ملکان روی کاغذ آمده است، ترکیب امیر جدیدی، سعید ملکان و بهرام توکلی همان ترکیب موفق فیلم سینمایی «تنگه ابوقریب» است، مشارکتی که به خوبی مورد استقبال هواداران قرار گرفت.
امیر جدیدی و ساعد سهیلی ۲ نقش اصلی فیلم «روز صفر» هستند و در کنار آنها چند بازیگر خارجی و دهها بازیگر تئاتر هنرنمایی می کنند و بنا بر آخرین اخبار «روز صفر» برای نمایش در جشنواره فیلم فجر سی و هشتم آماده میشود.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
«حماسه ۲۷»؛ مجموعهای مستند و موثق از ۸ سال دفاع مقدس است
نویسنده مجموعه کتابهای حماسه ۲۷ گفت: کتاب «همپای صاعقه» چون تجربه اول من بود و نقشه راهی هم در این زمینه در دست نداشتیم جمعآوری اطلاعات، پژوهشها و تالیفش در این زمینه حدود ۴ سال طول کشید.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، گلعلی آقاباباییپور معروف به گلعلی بابایی پژوهشگر و مستندنگار دفاع مقدّس، یگاننویس و لشکرنویس است و بهعنوان یکی از پرکارترین و مؤثرترین چهرههای ادبیات پایداری و مقاومت شناخته میشود. او و حسین بهزاد دو پدیدآور «همپای صاعقه» هستند که این کتاب باعث ایجاد تحوّل در گونهٔ مستندنگاری دفاع مقدّس شد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه تازههای نشر انتشارات سوره مهر اینجا کلیک کنید
گلعلی بابایی در سال ۱۳۳۹ در روستای برار شهرستان چالوس به دنیا آمد. تحصیلات خود را ابتدا در مکتب خانهٔ آشیخ میرزاآقا حسن نعیمی و سپس تا چهارم ابتدایی را در دبستان روستای برار گذراند. سال ۱۳۴۸ خانوادهاش روستا را ترک گفته و به محلّه امامزاده عبداللّه در غرب تهران مهاجرت کردند. کلاس پنجم را در دبستان «مظفر امیری» واقع در محلّه ۱۳ متری حاجیان، نزدیک مسجد جوادالائمه گذراند و سپس برای کمک به معاش خانواده روزها در یک کارگاه تراشکاری کار میکرد و شبها در مدارس شبانه درس میخواند.
تا سوم دبیرستان با همین وضعیت به تحصیل خود ادامه داد. در وقایع دوران انقلاب، همراه مردم محلّه «جی» و مسجد جوادالائمه برای پیشبرد نهضت «امام خمینی (ره)» در تظاهرات و راهپیماییها شرکت میکرد. بعد از انقلاب اسلامی ایران، مسجد «جوادالائمه (ع)» پایگاهی برای گذران اوقات فراغت او شد. پانزده ماه پس از آغاز جنگ تحمیلی، برای نخستین بار در زمستان سال ۱۳۶۱ به جبهه اعزام شد و تا پایان جنگ، به صورت متناوب، به مدت پنجاه و پنج ماه در مناطق عملیاتی ماند.
در طول این مدت؛ سه بار نیز مجروح شده است. سال ۱۳۶۹ به همراه تعدادی از پیشکسوتان جنگ گروه تفحص شهدا را در «لشکر۲۷» تشکیل داد. بابایی زمانی که در جبهه بود، همه رویدادهای اطراف خودش را در دفترچههای خاطراتش ثبت میکرد که تا آخر جنگ تعداد آنها به هفت دفترچه رسیده بود. این هفت دفتر او سال ۱۳۶۹، در قالب دو کتاب به نامهای «نقطه رهایی» و «غربت هور» چاپ شدهاند. از سال ۱۳۷۲ به طور جدی کارهای پژوهشی مربوط به دفاع مقدس را در پیش گرفت. نخست با زندگینامه نویسی شروع کرد و بعد هم به فعالیت قلمی در حوزه یگان نویسی و نگارش کارنامه عملیاتی پرداخت.
نمیتوان نام گلعلی بابایی را از دوست، همٰراه و همکار دیرینهاش، حسین بهزاد جدا کرد. مهمترین همکاری این دو نویسنده در دو کتاب مشهور «همپای صاعقه» و «ضربت متقابل» بوده است. کتابهای همپای صاعقه، ضربت متقابل، از الوند تا قراویز، ققنوس فاتح، کالکهای خاکی و گردان نهم مورد تقریظ، تفقد و توجه مقام معظم رهبری قرار گرفتهاند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
تلاش برای اعطای وام به «اهل قلم» با کمک خانه کتاب
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با توجه به محدودیتیها اعتباری موجود در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش شده تا اعتباراتی برای وامهای اهالی اهل قلم در نظر گرفته شود که این امر با کمک خانه کتاب به اجرا گذاشته شده است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نشست خبری معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی محسن جوادی امروز دوشنبه در سالن جلسات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در ابتدای این نشست خبری محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیرامون برنامههای این معاونت گفت: با وجود تمام کاستیها و مشکلات در حوزه بودجه، اما تلاش کردیم تا برنامههایی قابل توجه را ارائه کنیم در این راستا معاونت مجوزحدود ۵۵ هزار کتاب را صادر کرده که این آمار متعلق به سال ۹۸ است. همچنین راه اندازی سامانه جامع نشر که توانسته پیوستگی بین استانهای تهران و سایر استانها را ایجاد کند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین خبرها از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اینجا کلیک کنید
وی به پنجره واحد برای تسهیل کار ناشران اشاره و اظهار کرد: روند اخذ مجوز طی سالهای گذشته با دشواریهایی همراه بود که با ایجاد پنجره واحد روند اجرای اخذ مجوز با سرعت بیشتری دنبال میشود.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره صنعت چاپ و نشر اشاره و ابراز کرد: تاکنون در ۲۰ استان کشور جشنواره صنعت چاپ برگزار شده و سه استان دیگر نیز به زودی این جشنواره را برگزار خواهند کرد.
وی به خرید کتاب از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره و اظهار کرد: امسال حدود سه هزار و ۴۰۰ عنوان کتاب با تیراژ ۴۰۰ هزار نسخه خریداری شده است در عین حال ۳۵۰ هزار جلد کتاب نیز به کتابخانهها و مراکز مطالعاتی اهدا شده است، همچنین مسئله پایتخت کتاب که با کاندیدایی حدود ۱۷۰ شهر از ۲۴ استان کشور اعلام شده دنبال میشود.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تقدیر از مروجان کتاب و کتابخوانی اشاره و افزود: برای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی جوایز و هدایایی در نظر گرفته شده که امسال رشد حدود ۱۵ درصدی را به خود اختصاص داده است. همچنین ۱۵ هزار باشگاه کتابخوانی با ۲۲۰ هزار نفر عضو در حال فعالیت هستند.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
برخی تنها به دنبال ساخت فیلم کمدی بفروش هستند
کارگردان فیلم «رمانتیسم عماد و طوبی» گفت: تهیه کنندگان و سرمایه گذاران امروز سینما اهل ریسک کردن نیستند و ترجیح میدهند فیلمی کمدی اما بفروش بسازند، آنها به هیچ وجه سراغ استعدادهای جوان نمی روند و به همین دلیل هیچ فیلم نو و خاصی هم در سینما ساخته نمی شود.
کاوه صباغ زاده نویسنده و کارگردان سینما در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین مراحل ساخت فیلم سینمایی «رمانتیسم عماد و طوبی» گفت: مشغول ساخت «رمانتیسم عماد و طوبی» هستیم و مراحل فیلمبرداری را پشت سر میگذاریم و باید این را هم بگویم که فیلم جدیدم با حال و هوای اثر قبلیام یعنی فیلم سینمایی «ایتالیا ایتالیا» ساخته میشود.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین گفتوگوی صباغزاده پیرامون بازیگر سالاری در سینما اینجا کلیک کنید
وی درباره احتمال حضور فیلم «رمانتیسم عماد و طوبی» در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر افزود: قصد داریم فیلم را برای رونمایی در جشنواره فیلم فجر آماده کنیم اما برای شخص من ساخت اثری با کیفیت بیشتر از رسیدن آن به جشنواره فیلم فجر اهمیت دارد.
کارگردان فیلم «ایتالیا ایتالیا» با ابراز گلایه از دیده نشدن برخی آثار در جشنوارهها اظهار کرد: هر جشن و یا جشنوارهای سلیقه خاص داوران آن مراسم را میطلبد و من به شخصه از دیده نشدن فیلمم در اینگونه جشنوارهها استقبال میکنم.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید