ابطحی: میخواهیم ۱۷ دی را روز پیشکسوت نامگذاری کنیم
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، سید مصطفی ابطحی مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان در نشست خبری امروز خود اظهار داشت: صندوق حمایت از قهرمانان یک سازه اجتماعی است و در یک شبکه ماموریتش تعریف خواهد شد. مدل مدیریت جدیدی برای این سازه باید تعریف میکردیم و از پیشنهادات دیگر بزرگان باید کمک میگرفتیم.
وی ادامه داد: بساط هزینههای اضافی را از شروع کارم را از بین بردم و نگاه ما در آمدزایی است. برای پیشکسوتان باید احترام قائل باشیم. ساختارسازی کنیم. خانه پیشکسوتان ورزشکاران ایران حلقه مفقوده بود و باید به مناسبتهای مختلف برنامههای گوناگونی را انجام داد. تجلیل و نکوداشت برای پیشکسوتان باید انجام شود تا جوانان ببینند که اشک و لبخندهای ما با چه کسانی بوده است.
مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان گفت: جشن تولد کسی که دوستش داریم را برگزار میکنیم و پیشکسوتان از این دسته خارج نیستند. نباید پس از مرگ به یاد آنها باشیم. در کشور ظرفیتهای بزرگی داریم، اما مدیران آن را نمیبینند. سعی میکنیم فرصتها را کشف کنیم و اولین کار هم تاسیس خانه پیشکسوتان و برگزاری جشنهای تولد و خانوادگیهای آنها است. از آنها میزبانی میکنیم آن هم به صورت رایگان. در هتل ورزش، پیشکسوتان به صورت رایگان میتوانند از همه امکانات هتل استفاده کنند. با توجه به تفاهمی که با پرسپولیس داشتیم در مجموعه درفشی فر هم همین رویه را خواهیم داشت. به دنبال فراهم کردن بلیت رایگان مترو برای پیشکسوتان در سال ۹۹ خواهیم بود.
ابطحی گفت: برای به یاد ماندن نام بزرگان، از نام همین افراد معاصر در خیابانها استفاده خواهیم کرد و با شورای شهر تهران به توافق رسیدیم. نباید فقط پس از مرگ از پیشکسوتان تجلیل کنیم.
وی ادامه داد: خراسان قطب ورزش ایران است، با شهرداری مشهد به توافق رسیدیم تا شعبه دیگر صندوق را در مشهد افتتاح کنیم. امیدوارم تا پایان سال این اتفاق رخ دهد.
مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان گفت: روزهای فرد پیشکسوتان به صندوق خواهند آمد تا تستهای سلامتی از آنها گرفته شود و آموزشهای علمی برای تغذیه آنها صورت خواهد گرفت. همچنین کارتهای پیشکسوتان برای استفاده از اماکن ورزشی تا پایان سال داده میشود. وعده نمیدهم و در نشست خبری بعدی گزارش این اتفاقات را اعلام خواهم کرد.
ابطحی افزود: تلاش میکنیم ۱۷ دی، روز پیشکسوت شود و از پیشکسوتان برای حل و فصل منازعات مردمی استفاده کنیم. البته همه اینهایی که گفتم با حمایت وزیر ورزش وجوانان صورت گرفته است.
وی درخصوص هتل ورزش که خانه پیشکسوتان محسوب میشود گفت: در توافقی که با شرکت تجهیز و توسعه داشتیم به مدت ۳ سال خانه پیشکسوتان را در اختیار گرفتیم و بعید میدانم فدراسیون شطرنج هزینهای برای این هتل کرده باشد. بازسازی این هتل را ما انجام دادیم. به صورت قانونی این هتل در اختیار ما قرار دارد و امیدوارم بتوانیم هتلی که پشت هتل ورزش قرار دارد را هم بگیریم.
مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان درباره منابع صندوق گفت: بخشی از منابع ما از وزارتخانه ورزش میآید و رقم خوبی هم هست. در کنار آن درآمدزایی میکنیم و شکرخدا به درآمدزایی خوبی رسیدیم. از سود ۷ میلیون تومانی در سال ۹۶ اکنون به ۴ میلیارد رسیدیم. برای شرکتهایمان برنامههایی داریم تا شرایط بهتر شود.
ابطحی درباره پرداختیهای این صندوق به ورزشکاران گفت: کمترین پرداختی ۳۰۰ هزار تومان و بیشترین آن، ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است.
مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان در مورد سمتی که در انجمن ورزشهای الکترونیکی گرفته است گفت: این انجمن زیر نظر فدراسیون امکانی است، اما ما در صندوق برخی خدمات را به این ورزشکا آن میدهیم و در ایران ۲۰ میلیون ps۴ باز داریم و چند نفری هم در بازیهای اخیر مدال جهانی گرفتند میخواهیم لیگ حرفهای ورزشهای الکترونیکی را افتتاح خواهیم کرد. یک شرکت خارجی سالانه ۴۰۰ میلیون دلار در ایران گردش مالی دارد و اگر بتوانیم یک در صد از این گردش را در وزارتخانه بیاوریم، کلاهمان را بالا میاندازیم.
وی درباره برنامههای صندوق درصورت کسب مدال توسط ورزشکاران در المپیک گفت: فدراسیون مربوطه نام این ورزشکاران را به ما میدهند و ما به آنها مستمری خواهیم داد.