فرمانده کل سپاه: برخی تصور می‌کنند اگر مقابل دشمن کرنش کنیم راحت‌تر به نتیجه می‌رسیم

11:05 - 28 آذر 1398
کد خبر: ۵۷۸۳۷۹
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه ما مسیر استقلال، عزت و ایستادگی را انتخاب کرده ایم گفت: برخی تصور می‌کنند اگر در مقابل دشمن کرنش کنیم راحت‌تر به نتیجه می‌رسیم در حالی که این سخت‌ترین راهی است که یک ملت می‌تواند انتخاب کند.

سردار سلامیبه گزارش گروه سیاسی به نقل از سپاه‌نیوز، سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» در بازدید از پردیس نوآوری شهید تهرانی مقدم نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه امروز قدرت و وسعت کشور‌ها با شاخص‌های ظاهری و مادی که درتعاریف سنتی ارزشیابی می‌شود اندازه گیری نمی‌شود، گفت: شاید امروز وسعت جغرافیایی و گستردگی جمعیت معیار مناسبی برای نشان دادن قدرت یک کشور نباشد، بلکه مساحت ذهنی و قلمرو وسعت ذهن‌ها تعیین کننده قلمرو تاثیر و بزرگی یک کشور است.

وی برترین عنصر قدرت ملی را ذهن‌ها و قدرت حل مسائل توصیف و تصریح کرد: دشمنان ما هم برای تحقق آرزوهایشان از فرمول مواجه کردن ما با مسایل متعدد استفاده می‌کنند و تحریم‌های ظالمانه به منظور ناتوان کردن ما در حل مشکلات اعمال شد.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه نبرد امروز بر سرتوانایی حل مشکل و ناکارآمد سازی یک مدل است، اظهار کرد: اگر مدل‌ها کارآمد شوند، قدرت تکثیر و امتداد دهی پیدا می‌کنند و زمانی که نظام ما به یک مدل موفق تبدیل می‌شود میدان تاثیر پیدا می‌کند که این موضوع بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه که باید قادر به حل مشکلات خود باشیم و نباید متوقف شویم، گفت:در دنیای امروز یا باید قدرتمند و خود اتکا بود، یا وابسته و ذلیل و راه سومی وجود ندارد. قدرت امروز در علم و فناوری نهفته است و برای به دست آوردن استقلال کامل هیچ چیز جز قوی شدن راهگشا نیست؛ علم به انسان قدرت می‌دهد تا بر ناشناخته‌ها تسلط یابد پس وقتی این گونه شد حل مسایل کشورمان هم میسر می‌شود.

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه ما مسیر استقلال، عزت و ایستادگی را انتخاب کرده ایم گفت: برخی تصور می‌کنند اگر در مقابل دشمن کرنش کنیم راحت‌تر به نتیجه می‌رسیم در حالی که این سخت‌ترین راهی است که یک ملت می‌تواند انتخاب کند.

وی ساده‌ترین مسیر یک ملت برای دستیابی به قدرتمندی واستقلال را "مقاومت" توصیف و تصریح کرد: مسیر مقاومت مسیر نزول برکات و قدرت‌های الهی است. اما اگر یک جامعه گرفتار در اراده دیگران باشد، ذلیل و وابسته است و تحرکات فیزیکی آن در اختیار دیگران است و ما نمی‌خواهیم چنین جامعه‌ای داشته باشیم.

سرلشکر سلامی در ادامه خاطرنشان کرد: در میدان‌هایی که مستقل عمل کردیم، موفق شدیم، به این معنا که هر کجا ما کاملا از لحاظ روحی، روانی و ذهنی از دشمن جدا شدیم و تصمیم گرفتیم بر اساس توانمندی‌های خود عمل کنیم، موفق بودیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر در علم و فناوری به پیشرفت برسیم مسایل جامعه بسیار ساده حل می‌شود، گفت: هویت هر کشوری امروز بازدارنده‌ترین قدرت است؛ در واقع نفس اقتدار علمی بازدارندگی ایجاد می‌کند.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امروز ایران و اسلام یک هویت واحد و جدایی نا پذیر هستند، اظهار کرد: در این شرایط کسی که می‌خواهد ایران پیشرفت کند باید بارش ذهنی اش در کشورمان صورت گیرد و ما به عنوان نیرو‌های مدافع این کشور وقتی می‌بینیم جوانان درسنگر علم و دانش و صنعت و هنر می‌درخشند، به لحاظ روحی تقویت شده و به آینده بیشتر امیدوار می‌شویم.

وی با بیان اینکه دشمنان مسیر زوال را طی می‌کنند، اظهارکرد: به این دلیل که آنان صاحب قدرت هستند، اما عقل و منطقی که این قدرت را بر اساس یک قاعده دقیق بکار گیرد در میانشان وجود ندارد؛ پس قدرت به تنهایی سعادت نمی‌آورد.

سرلشکر سلامی در ادامه اظهار داشت: ادبیاتی مانند نهضت نرم افزازی و جنبش تولید علم که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر آن تاکید داشته اند، معانی بسیاری دارند؛ امروز هیچ کشوری بدون داشتن ادبیاتی قوی که او را از بن بست خارج کند، رشد نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه تفکر و تعقل زمانی که به یک فلسفه قوی متکی باشد، معجزه می‌کند، افزود: امروز قدرت و ثروت مجموعه‌های مادی یک کشور است و این مولفه‌ها فقط نماد‌های قدرت هستند؛ اما حقیقت قدرت همان هویت زنده‌ای است که در تفکر رهبری معظم انقلاب وجود دارد.

بیشتر بخوانید:

فرمانده کل سپاه در پایان با تاکید بر اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری به جوانان پژوهشگر و محقق نیازمندیم، گفت: بخشی از آرزو‌های ما این بود که چنین مجموعه‌هایی وجود داشته باشند تا در بالندگی استعداد‌های خارق العاده‌ای که در درون ذهن جوانان ما وجود دارد، پیشگام شوند و استعداد‌ها با نیاز‌های جامعه پیوند زده شود؛ بسیار تمایل داریم با جوانانی که در این سرزمین می‌آموزند و آموخته‌های خود را برای اعتلای ایران اسلامی به کار می‌برند، همکاری داشته باشیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *