برای خنثی کردن خطرات آلودگی هوا چه غذا‌هایی مصرف کنیم؟

12:12 - 27 آذر 1398
کد خبر: ۵۷۸۰۸۱
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آلودگی هوا تهدیدی جدی برای سلامت است که باعث افزایش احتمال بروز عوارضی همچون سکته مغزی، بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری‌های مزمن تنفسی، سرطان و کم هوشی می‌شود، اما می‌توان با راهکار‌هایی از بروز برخی از این عوارض در امان ماند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *