محصولات تراریخته؛ مفید یا مضر؟

12:02 - 24 آذر 1398
کد خبر: ۵۷۷۰۴۶
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:مردم درباره مصرف مواد غذایی تراریخته نگران نباشند؛ چراکه تاکنون شواهدی مبنی بر اینکه این محصولات سلامت مردم را به خطر بیندازد وجود ندارد.

محصولات تراریخته؛ مفید یا مضر؟به گزارش گروه فضای مجازی ،زهرا عبدالهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درباره «وجود محصولات غذایی تراریخته و نگرانی مردم»، گفت: نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت همیشه نظر خود را اعلام کرده که مصرف محصولات تراریخته در قالب آن استاندارد‌ها و پروتکل‌های موجود و ضوابطی است که باید رعایت شده باشد؛ یعنی از نظر واردات، آن ماده غذایی از کجا وارد شده باشد و اگر به لحاظ تراریختگی مطابق با استاندارد‌های ایران که توسط وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو کنترل می‌شود باشد، مشکلی ایجاد نمی‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: اکنون روغن‌هایی که مصرف می‌کنیم؛ مثلا روغن سویا و روغن‌های مایع در کل دنیا تراریخته هستند.

عبدالهی متذکر شد: بنابراین انواع روغن‌های مایع مصرفی ما از دانه‌های تراریخته تهیه می‌شوند و سالهاست در ایران و خیلی کشور‌های دیگر مصرف می‌شوند و تاکنون شواهدی مبنی بر اینکه ممکن است این محصولات سلامت مردم را به خطر بیندازند، وجود ندارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *