مدیریت کلانشهرها نیاز به بازنگری جدی دارد
معاون عمرانی وزیر کشور گفت: مدیریت کلانشهرها در کشور نیاز به بازنگری جدی دارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ، مهدی جمالی نژاد معاون عمرانی وزیر کشور در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی گفت: وقتی امروز به رتبههای جهانی کشورمان از بعد پتانسیلهای موجود نگاه میکنیم میبینیم که در بسیاری از داراییها در رتبههای یک تا پنج قرار داریم.
وی افزود: به رغم این داراییها و پتانسیلها امروز در بسیاری از موضوعات دست به گریبان با مشکلات هستیم و باید بپرسیم چرا امروز آلودگیهای ما بیشتر شده است چرا امروز درگیر آلودگی خاک بوده و این نوع آلودگی هم به انواع آلودگیهای مان اضافه شده است.
جمالی نژاد گفت: چرا حس تعلق شهروندان به شهرها و روستاها کم شده است. چرا امروز برخلاف این همه پتانسیل هنوز عملکردهایشان اینگونه که باید بازدهی نداشته است.
معاون وزیر کشور ادامه داد: ما عنوان کرده ایم که شوراهای شهر و روستاها میتوانند در افزایش امنیت ملی و اجتماعی تأثیرگذار باشند، اما این تأثیرگذاری را برای مثال در جنوب شرق کشور نمیبینیم.
وی خاطرنشان کرد: من هفتهای نیست که با اعضای شوراها در ارتباط نباشم، اما چرا هنوز در دیدارها و ملاقاتها آن کارکرده که باید از شوراها ببینیم را نمیبینیم.
جمالی نژاد گفت: نقد جدی ما این است که ما امروز نیاز به یک باز اندیشی در حوزههای کاری مان داریم و باید بار دیگر شهرها را مرور کرده و اقداماتمان را هم مرور کنیم.
معاون عمرانی وزیر کشور تصریح کرد: امروز باید به سراغ پی بردن به علتهای واقعی مشکلات برویم و باید بگویم که متأسفانه اکثر پژوهشها و علوم ما وارداتی است.
وی ادامه داد: نمیگویم واردات علم و دانش چیز بدی است، زیرا علم جویی و دانشجویی نه بعد مکان دارد و نه بعد زمان به گونهای که میگوییم زگهوراه تا کور دانش بجوی و از سوی دیگر میگوییم اگر علم در چین هم باشد باید برویم و آن را بجوییم.
جمالی نژاد گفت:، اما آن چیزی که ایراد محسوب میشود واردات محور بودن صرف است و آنجایی اصل مشکل شروع میشود که نتوانیم علم وارداتی را بومی سازی کنیم.
وی افزود: یکی دیگر از مشکلات ما این است که متأسفانه هنوز به نفت وابسته این و ناف اقتصاد و تصمیماتمان را به نفت و فروش آن گره زده ایم.
معاون وزیر کشور تصریح کرد: استدعای من این است که در حوزه مدیریت شهری انسانهای عاشق و جوانان مشتاق را درگیر کنید برای ساخت از نوی شهرها.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *