برخی افراد تحصیل کرده فاقد هرگونه مهارتی هستند
به گزارش گروه فضای مجازی ،سیدحمایت میرزاده با اشاره به فعالیتهای سازمان آموزش فنی و حرفهای زیر مجموعه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، عنوان کرد: برنامهها و سیاستهای این سازمان در جهت ایجاد اشتغال و مهارت افزایی در بین داوطلبان است تا با ارائه گواهینامههای بین المللی و معتبر گوشهای از معضل بیکاری جوانان را حل کند.
نماینده مردم گرمی مغان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حتی سازمان آموزش فنی و حرفهای در زمینه تربیت و اعزام نیروی کار متخصص برنامه و اقدامات مؤثری داشته است، افزود: بنابراین اگر امروز توجه درخوری به سازمان آموزش فنی و حرفهای شود این سازمان میتواند بیش از این در حوزه اشتغال نقش آفرین باشد.
۹۰ درصد اعتبارات صرف حقوق اساتید میشود
وی ادامه داد: در حال حاضر سازمان آموزش فنی و حرفهای کارگاههای مجهزی در سراسر کشور دارد که فقط نیاز به تکمیل و بهروز رسانی تجهیزات دارد. در شرایط کنونی بیش از ۹۰ درصد اعتباراتی که به سازمان فنی و حرفهای اختصاص پیدا میکند، صرف حقوق و مزایای کارمندان و اساتید میشود و مجالی برای توسعه تجهیزات کارگاهی وجود ندارد.
افراد تحصیل کرده فاقد هرگونه مهارتی هستند
وی افزود: یکی از نکات قابل تأمل مراجعه افراد تحصیل به سازمان آموزش فنی و حرفهای است؛ به این معنا که برخی افراد با مدرک لیسانس، فوق لیسانس و حتی دکتری در کنار فردی که دیپلم هم ندارد باید آموزش فنی ببیند. این در حالیست که میلیونها تومان برای تحصیل یک فرد تحصیل کرده در کشور هزینه میشود، ولی او فاقد هرگونه مهارتی از دانشگاه فارغ التحصیل میشود.
ارائه آموزشهای مهارتی به سربازان
میرزاده با اشاره به همکاری مشترک نیروهای مسلح با سازمان فنی و حرفهای، اضافه کرد: ارائه آموزشهای مهارتی به سربازان یکی از اقدامات مثبتی است که اخیرا با توافق بین طرفین آغاز شده که با هدف آموزش دیدن سربازان برای دوران پس از خدمت خود انجام میگیرد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اضافه کرد: مقرر شد کمیته مهارتی کمیسیون آموزش و تحقیقات نشست مشترکی با مسئولان سازمان آموزش فنی و حرفهای برای بررسی وضعیت کارگاهها و اعتبارات این سازمان در بودجه سال ۹۹ برگزار کند تا حمایتهای لازم بودجهای از آنها صورت گیرد.