کدام شهرها هنوز اینترنت ندارند؟
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پیگیری دریافت مجوزهای لازم برای وصل اینترنت همراه در بخشهای جنوبی سیستان و بلوچستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین در بامداد جمعه ۲۴ آبان ۹۸ فرصت مناسبی برای عدهای از افراد سودجو فراهم آورد و این افراد ضمن نفوذ به جمع مردم، مسیر مطالبات مردمی را به سمت اغتشاش و آشوب تغییر دادند.
با بالا گرفتن تنشها و افزایش سازمان یافته تخریب اموال عمومی، شورای امنیت ملی به منظور قطع ارتباط اغتشاگران با عوامل هدایت کننده خارجی، در تاریخ ۲۶ آبان ۹۸ اقدام به قطع اینترنت در کشور کرد.
بعد از شناسایی اغتشاشگران و برقراری امنیت، به تدریج در شهرهای کشور میزان دسترسی به اینترنت افزایش یافت، دسترسی به اینترنت ابتدا در شبکه ADSL از طریق تلفنهای ثابت برقرار شد، به عبارتی روند اتصال اینترنت خانگی از تاریخ ۳۰ آبان ۹۸ به صورت تدریجی در نقاط مختلف کشور گسترش یافت، در این بازه زمانی بسیاری از دانشگاههای بزرگ کشور در تهران و سایر شهرها نیز به اینترنت متصل شدند.
از ۶ آذر در استانهای مرکزی، قم، قزوین، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان شرقی، هرمزگان، بوشهر و تهران (به جز شهرستانهای غرب استان) اینترنت همراه وصل شد.
بعد از این اتفاق قطعی اینترنت همراه فقط محدود به استان خوزستان و سیستان و بلوچستان بود که با تدابیر شورای امنیت ملی، در تاریخ ۱۰ آذر ۹۸ اینترنت همراه در خوزستان وصل شد. با این احتساب اکنون اینترنت همراه فقط در استان سیستان و بلوچستان قطع است.
در ادامه قطعی اینترنت همراه در تنها استان کشور یعنی سیستان و بلوچستان، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در صفحه شخصی خود پاسخ یک هموطن سیستان و بلوچستانی را این گونه داد: "پیگیر هستم، شمال استان برقرار شده در جنوب هم امیدواریم مجوز صادر شود، پیامکهای زیادی از مردم سیستان و بلوچستان دریافت کردم"
پیگیری های خبرنگار گروه اقتصادی از منابع آگاه از اتصال اینترنت در بخش های جنوبی سیستان و بلوچستان طی امروز و فردا خبر می دهد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *