کاهش قیمت کاغذ به ۴۰ درصد رسید/التهابات موجود در بازار کم شد
رئیس انجمن واردکنندگان کاغذ و مقوا گفت: قیمت کاغذ در بازار از ابتدای سال تا کنون حدود ۴۰ درصد کاهش داشته این امر سبب شده تا بسیاری از التهابات موجود در بازار کاغذ کم شود.
خبرگزاری میزان -
سید حسن میرباقری رئیس انجمن واردکنندگان کاغذ و مقوا در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون آخرین تحولات در قیمت کاغذ گفت: قیمت کاغذ در بازار از ابتدای سال تا کنون حدود ۴۰ درصد کاهش داشته این امر سبب شده تا بسیاری از التهابات موجود در بازار کاغذ کم شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شاهد ثبات قیمت با وجود افزایش قیمت بنزین در بازار کاغذ خواهیم بود یا خیر تصریح کرد: هماهنگیهای لازم با تمام همکاران از سوی انجمن وارداکنندگان کاغذ انجام شده تا شاهد هیچگونه افزایش قیمت در بازار کاغذ داخلی نباشیم.
وی ارزان شدن قیمت کاغذ را رویکردی ارزشمند برای رشد و توسعه حوزه نشر خواند و بیان کرد: کاهش قیمت کاغذ میتواند افقهای روشنی را پیش روی ناشران قرار دهد و امیدوارم با پایین آمدن قیمت کاغذ شاهد تولید بیشتر کتاب و رونق فعالیت انتشاراتیها باشیم.
میر باقری در خصوص انبار شدن کاغذهای وارداتی در گمرک تاکید کرد: دپو شدن کاغذ در گمرک یک تداخل و ناهماهنگی بین سازمانی، بین سازمان استاندارد و گمرک کشور است، در حقیقت تصویب نامههای اداری متمادی که از سوی برخی ارگانها ارائه میشود سبب قفل شدن کارها و تضاد قوانین با یکدیگر شده، همین امر سبب افزایش مدت زمان ماندن کالاهایی مانند کاغذ در گمرک میشود. نباید فراموش کنیم که بالا رفتن هزینههای خسارت دیرکرد در گمرک را مصرف کنندگان نهایی پرداخت میکنند.
وی در همین راستا ادامه داد: واردکنندگان با وجود تحریمها و مشکلات موجود بر سر راه مبادله کالا تلاش دارند تا شرایط مناسبی را در بازار داخل کشور فراهم کنند، بالا بودن هزینه حمل و نقل بین اللملی و کارشکنی در فروش کاغذ توسط برخی از کشورهای خارجی از جمله معضلات بزرگ واردکنندگان کاغذ است.
وی اشارهای به تولیدات کاغذ داخلی داشت و خاطرنشان کرد: تولید کاغذ داخلی در کشور طی سال گذشته بنابر آخرین آمار تنها توانسته است ۵ درصد نیاز داخلی را برآورده کند البته این صنعت در تولید کارتن خودکفا بوده است و توانسته است صادراتی را نیز به خارج از مرزهای کشور داشته باشد و این امر بسیار ارزشمند است، اما کشور در بخش کاغذ تحریر کاملا وابسته به واردات است و این موضوعی مهم بوده که واردکنندگان با کمک دولت آن را تا حدود زیادی مرتفع کردهاند.
انتها پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *