ریشه یابی مشکلات استان تهران مستلزم تقسیم کار پژوهشی میان دانشگاههاست
به گزارش گروه سیاسی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در نخستین جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان تهران با اشاره به لزوم فعال شدن کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری بر تقسیم کار پژوهشی میان دانشگاههای برای رفع مشکلات استان تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه ۱۵ تا ۲۲ آذرماه هفته پژوهش است اظهار داشت: پژوهش و تحقیق اهمیت ویژهای در حل مشکلات موجود دارد که میتوان به کمک آن شکافها را پر کرده و شعار سال پژوهش نیز پژوهشهای اثربخش است که به رفع مشکلات جامعه کمک کند و فناوریهای ارزش آفرین که ارزش مادی و معنوی ایجاد کند و زمینه رونق تولید و افزایش تولید به کمک آخرین دستاوردهای علمی فراهم شود.
وی بیان کرد: یکی از حلقههای مفقوده کشور که به شکل ریشهای به آن نپرداخته و از ظرفیتهای آن استفاده نکرده ایم، توانمندیهای پژوهشی است، البته زمانی به اسم ارتباط علم و صنعت، پیوند دانشگاه و صنعت و عناوین مشابه کارهای مختلفی آغاز شد، اما این پیوند به شکل مستمر و مداوم انجام نشد.
استاندار تهران با اشاره به ضرورت بهره گیری از پژوهش در بخشهای مختلف افزود: در پویش فشار خون که دانشگاههای علوم پزشکی استان انجام دادند، ریشهیابی علمی در مورد علت بالا بودن میزان مصرف نمک در میان مردم ضرورت دارد.
محسنی بندپی گفت: ظرفیت این کارگروه بسیار بالاست و باید قدر آن را دانست و اقدامات جدیدی را که منحصر به هفته پژوهش نباشد آغاز کرد تا بتوان اثرات آن را در بخشهای مختلف مشاهده کرد.
وی با اشاره به لزوم تقسیم کار میان دانشگاههای مختلف گفت: بهتر است هر یک از چالشها و مشکلات استان تهران در بخشهای مختلف را به یکی از مراکز آموزش عالی واگذار کرد به طور مثال مباحث مربوط به زنان را دانشگاه الزهرا، مسائل فنی و مهندسی را دانشگاه امیرکبیر و موضوعهای مرتبط با فناوری و نوآوری را پارک پردیس دنبال کند چرا که با چنین تقسیم کاری میتوان در پایان سال با برنامه ریزیهای دقیق به خروجی قابل قبولی رسید.
استاندار تهران عنوان کرد: از پژوهشگران جوان دعوت شود و آنها ترغیب شوند ضمن اینکه هم افزایی داشته باشیم و از ظرفیت دانشگاهها استفاده شود تا اثربخشی خود را در جامعه نشان دهد بر این مبنا تقویم یک ساله فعالیتهای پژوهشی تهیه شود.