ماجرای بازیگر شدن احسان علیخانی
به گزارش گروه فضای مجازی ، شب گذشته در برنامه «صحنه» که از رادیو تهران پخش میشود، پروندهای در ارتباط با تغییر سبک زنگی اصیل ایرانی در آثار سینمایی و تلویزیونی در نظر گرفته شده بود که در ارتباط با آن آرش ظلیپور، مجری این برنامه با بیژن بیرنگ و حامد عنقا گفتوگویی داشت.
حامد عنقا با عنوان اینکه فیلمهایی مثل «مهمان مامان» و آثار خانوادگی دیگر که دربردارنده مفاهیم اخلاقی و کمترین خشونت بودند هم در شرایطی ساخته شدند که در جامعه بیاخلاقی وجود داشت، گفت: رئالسیم و واقعگرایی در آثار ممکن است باعث تزریق ناامیدی شود و صاحب اثر نباید همه چیز را گردن مخاطب بیندازد که خودش مقصر است و باید تصویر درستی ارائه دهد تا فرهنگسازی صورت بگیرد.
وی که در حال حاضر مشغول تولید سریال «آقازاده» برای شبکه نمایش خانگی است درباره روند تولید این پروژه گفت: در یکی از آلودهترین مناطق تهران، یعنی فرودگاه مهرآباد مشغول کار بودیم و فیلمبرداری ادامه دارد. امیدواریم که بتوانیم که از ابتدای زمستان یا اوایل بهمن کار را توزیع کنیم. «آقازاده» ۲۴ قسمت است و اگر لازم بشود شاید یکی ـ دو قسمت هم به آن اضافه شود.
عنقا در پاسخ به سوال آرش ظلیپور مبنی بر اینکه آیا درست است که احسان علیخانی کاندیدای نقش «آقازاده» بود که حالا امیر آقایی آن را ایفا میکند، گفت: امیر آقایی یکی از اصلیترین نقشهای این سریال است و بله احسان علیخانی هم یکی از کاندیدای اصلی وفراتر از کاندیدا بود؛ چراکه خیلی جدی با هم صحبت کرده بودیم و نزدیک به اجرا هم شده بودیم، اما از آنجا که احسان میخواست خیلی زودتر وارد پیش تولید «عصر جدید» بشود این هماهنگی اتفاق نیفتاد.
او در ادامه گفت: احسان علیخانی به هرحال در مسیر خودش اگر نگوییم بهترین، جزو یکی دو نفر اصلی و بهترینهای حوزه خودش هست که نه فقط به عنوان مجری بلکه مولف هم هست و من به او حق میدهم که درباره بازیگری حساسیت داشته باشد. چون برای این تغییر مسیر دادن باید ریسک بالایی را متحمل شود. شاید دوست نداشته باشد که بگویم، اما او بسیار دوست داشت که این تجربه را با سریال «آقازاده» انجام بدهد و مفصل هم حرف زدیم؛ چندین و چند جلسه با هم داشتیم، اما فکر میکنم باز هم در نهایت نتوانست به آن نیروی مقابله درونیاش غلبه کند.
بیژن بیرنگ هم درباره دلیل تغییر مفاهیم اخلاقی و ازبین رفتن دورهمیهای خانوادگی و افزایش خیانت و بیاخلاقی در آثار گفت: جامعه ممکن است در وضعیت اسفباری به لحاظ اخلاق باشد، اما صاحب اثر لازم نیست آینه جامعه باشد که باید تخیل کند و جهانی که دوست دارد را بسازد واقعیت دنیای تلخی دارد نباید به آن خیلی نزدیک شد.
منبع: ایسنا
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.