مراسم بزرگداشت شهید مجید شهریاری برگزار شد
مراسم یادبود نهمین سالگرد شهادت «دانشمند شهید مجید شهریاری» امروز در آستان مقدس امام زاده صالح (ع) تهران با حضور برخی چهرههای علمی و دانشگاهی و خانواده این شهید بزرگوار برگزار شد.
به گزارش گروه سیاسی ، مراسم یادبود نهمین سالگرد شهادت شهید دکتر مجید شهریاری دانشمند هستهای صبح روز جمعه ۸ آذر در آستان مقدس امام زاده صالح (ع) تهران برگزار شد.
خانواده شهید دکتر مجید شهریاری و برخی چهرههای علمی و ... در این مراسم حضور داشتند.
بیشتر بخوانید:
دکتر شهریاری در سال ۱۳۴۵ در زنجان متولد شد. ایشان تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در زنجان، دوره کارشناسی ارشد را دررشته مهندسی الکترونیک در دانشگاه صنعتی امیرکبیر (از سال ۱۳۶۳ تا سال ۱۳۶۸)، دوره کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی هستهای در دانشگاه صنعتی شریف (از سال ۱۳۶۹ تا سال ۱۳۷۱) و دوره دکتری در رشته مهندسی هستهای را در دانشگاه امیرکبیر از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۷ گذراندهاند. بدین ترتیب، ایشان تمام تحصیلات خود را در کشور جمهوری اسلامی ایران گذراندهاند.
بیشتر بخوانید:
پس از فراغت از تحصیل در دانشگاه امیرکبیر بهعنوان عضو هیئت علمی مشغول به کار شدند. شروع به کار ایشان بهعنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه شهید بهشتی در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۳۸۰ در دانشکده مهندسی هستهای و در گروه آموزشی کاربرد پرتوها با مرتبه استادیاری پیمانی بوده است. دکتر شهریاری در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۳ از مرتبه پیمانی به مرتبه رسمی آزمایشی تغییر وضعیت داده و در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۳۸۴ یعنی حدود چهار سال بعد از شروع کار به مرتبه دانشیاری ارتقا پیدا کرند.
بیشتر بخوانید:
در این مرحله از ارتقا، نمره کیفیت آموزشی ایشان در چهار سال تدریس در دوره استادیاری نمره ۱۸.۵ از ۲۰ و در امر پژوهش با چاپ ۱۰ مقاله علمی پژوهشی در مجلات علمی بینالمللی، ارائه سخنرانی در ۲۱ کنفرانس بینالمللی، راهنمایی و مشاوره ۲۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و راهنمایی ۳ دانشجوی دکترا و بالاخره اجرای ۵ طرح پژوهشی با امتیازی بالا به مرتبه دانشیاری ارتقا پیدا کرد. ایشان از تاریخ ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ و براساس تصویب هیئت ممیزه در تاریخ ۶ اردیبهشت ۱۳۸۹ به درجه استادی ارتقا پیدا کرد. در واقع بعد از چهار سال دوره دانشیاری و حدود هشت سال از زمان شروع به کار که حداقل زمان لازم برای ارتقا به درجه استادی است، به این مرتبه ارتقا یافت. نمره کیفیت تدریس وی در دوره دانشیاری ۱۹.۴۶ از ۲۰ بوده است. بعلاوه فقط از ماده ۲ اییننامه ارتقا ۱۱۵.۸۳ امتیاز کسب کردند.
بیشتر بخوانید:
لازم به توضیح است که برای ارتقا به درجه استادی ۱۱۵ امتیاز کافی است که با احتساب امتیاز همین ماده توانستند به مرتبه استادی ارتقا یابند. جمع امتیازهای ایشان برای ارتقا به مرتبه استادی ۱۶۹.۷۹ بوده است. در دوره دانشیاری، استاد راهنمای ۱۷ دانشجوی کارشناسی ارشد و ۵ دانشجوی دکترا بوده و ۲۱ مقاله تخصصی در مجلات علمی پژوهشی به چاپ رساندهاند. همچنین در ۲۴ کنفرانس بینالمللی به ایراد سخنرانی دررشته تخصصی خود پرداختهاند. بالاخره در این دوره مجری ۵ طرح پژوهشی بودهاند. مشاغل اجرایی ایشان به شرح زیر بوده است:
۱. نماینده دانشگاه شهید بهشتی در امور اجرایی همکاری با سازمان انرژی هستهای ۴ بهمن ۱۳۸۳ تا زمان شهادت
۲. عضو انجمن هستهای ایران از یک اسفند ۱۳۸۳ تا یک اسفند ۱۳۸۵،
۳. مدیر گروه کاربرد پرتوها از ۳ مهر ۱۳۸۴ تا زمان شهادت
۴. عضو شورای آزمایشگاه مرکزی دانشگاه از ۱۸ مرداد ۱۳۸۵ تا یک مهر ۱۳۸۶،
۵. عضو شورای فناوری دانشگاه از ۲۵ آذر ۱۳۸۱ تا یک مهر ۱۳۸۶،
۶. عضو کمیته تخصصی فنی و مهندسی هیئت ممیزه از ۱۰ بهمن ۱۳۸۶ تا زمان شهادت
۷. مشاور جمهوری اسلامی ایران در پروژه سزامی از ۲۵ خرداد ۱۳۸۷ تا زمان شهادت
۸. برگزارکننده چهار کمیته علمی و کارگاه آموزشی از ۱۳۸۵ تا زمان شهادت.
سرانجام این دانشمند فرزانه و استاد فیزیک هستهای دانشگاه شهید بهشتی ایران در تهران در تاریخ ۸ آذر ۱۳۸۹ توسط ایادی رژیم صهیونیستی و با همکاری منافقین در یک عملیات تروریستی به درجه رفیع شهادت نایل شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *