خشونتهای خیابانی؛ بحرانی رو به رشد در انگلیس
خشونتهای خیابانی و جرایم ناشی از حمل سلاح سرد همچنان بحرانی رو به رشد در انگلیس به شمار میآید که روزانه شمار بسیاری قربانی میگیرد.
به گزارش گروه بین الملل ؛ جرایم چاقوکشی و استفاده از سلاح سرد سالهاست که در انگلیس به یک بحران تبدیل شده و روزی نیست که رسانههای این کشور از قربانی شدن افراد به ویژه نوجوانانی که در درگیریهای خیابانی با سلاح سرد به قتل میرسند، خبر ندهند.
آمار رسمی منتشر شده در ماه ژانویه نشان میدهد که از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹، پلیس انگلیس ۴۳ هزار و ۵۱۶ مورد جرایمی که در آنها از چاقو و یا اشیاء تیز استفاده شده به ثبت رسانده است.
آمار اعلام شده بالاترین میزان از زمان شروع ثبت این نوع از جرایم از سال ۲۰۱۱ بوده که در مقایسه با سال گذشته ۸ درصد رشد داشته است.
به گزارش فاکس نیوز، طبق گزارش سازمان خدمات درمانی انگلیس، از سال ۲۰۱۳ افرادی که در جریان درگیریها و حملات خیابانی با سلاح سرد مجروح شده و به بیمارستان انتقال داده شدند تقریباً یک سوم افزایش یافته و در سال گذشته به ۴ هزار و ۹۸۶ نفر رسیدند.
افزایش این نوع از جرایم در سراسر انگلیس و ولز باعث شده است تا پلیس لندن اقدام به ارسال بستههای کمکهای اولیه به باشگاههای شبانه کند تا اقدامی برای جلوگیری از خونریزیهای شدید افراد مجروح در درگیریهای خشونت آمیز باشد.
پایگاه گاردین نیز میگوید، بر اساس آمارها تقریباً نیمی از جرایم ثبت شده در انگلیس و ولز چاقوکشی است، ۴۳ درصد سرقت و سایر جرایم مربوط به تجاوز و آزار و اذیت جنسی است.
در ۱۲ ماه منتهی به ماه ژوئن، ۲۳۵ قتل با چاقو و ۴۱۲ قتل عمد در انگلیس به ثبت رسیده است.
در سال ۲۰۱۹ جرایم چاقوکشی به بیش از ۴۴ هزار مورد در این کشور رسیده که این میزان طی ۱۵ سال اخیر بالاترین میزان به حساب میآید.
مدیر عامل خیریه بارنادو میگوید، جرایم ناشی از چاقوکشی نشانهای از مشکلی گستردهتر در جامعه انگلیس است؛ بسیاری از نوجوانان دچار نا امیدی شدهاند و آیندهای را پیش روی خود میبینند که بدون داشتن شغل و زندگی با کیفیت است.
در حالی که جرایم خشونت آمیز در انگلیس همچنان روندی صعودی از خود نشان میدهد، اما دولت این کشور تاثیر سیاستهای خود بر این روند را نادیده میگیرد.
به گفته برخی از مقامهای انگلیس، گزارشهای مربوط به جرایم خشونت آمیز حاکی از شکست سیاستهای دولت این کشور به شمار میآید که مشکلات دیگری مانند فقر، مراقبتهای بهداشتی ضعیف، بحران در مدارس به ویژه در مناطق محروم را تشدید کرده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *