طبق قانون بودجه پایتخت قرار بر آمایش منطقه 12 است نه اجرای انضباط شهری
وی با تاکید بر این که خانه هایی که در منطقه 12 ادارای ارزش تاریخی یا معماری بوده و شامل این طرح می شوند می توانند کاربری های متفاوتی را برای شهر داشته باشند، عنوان کرد: شهرداری تهران هر سال ساختمان های متفاوتی را برای استفاده های فرهنگی و اجتماعی مردم می سازد. می توان با مرمت این خانه ها هم آنها را احیاء کرد و هم از بودجه شهر کاست.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران با ابراز تاسف از این که در حال حاضر اعتبارهای سازمان میراث فرهنگی پاسخگوی حفاظت برخی از این خانه ها نیست، اظهار کرد: اما میراث فرهنگی به تهیه دفترچه و ارزش گذاری برای یک ساختمان نباید بسنده کند، بلکه باید به هر ترتیب پای نهادهای عمومی مانند شهرداری ها را به میان بکشد، از بخش خصوصی کمک بخواهد و راهکارهای متفاوتی را برای کسری بودجه خود طراحی و اجرا کند.
وی افزود: در حال حاضر کشور ما الگوهای موفقی از نجات بافت تاریخی با مشارکت نهادهای همانند شهرداری ها، بخش خصوصی، حتی مردم دارد مانند انچه که در شهر یزد شاهد آن بودیم و در این منطقه از کشور بسیاری از بناهای تاریخی به رستوران یا هتل تبدیل شد. با این اقدام ضمن جذب گردشگر خانه های تاریخی را حفظ کرده و کاربری جدیدی را نیز تعریف کرده است.
رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با تاکید بر انجام مطالعه کامل و لزوم ارائه تمام پیوست های مورد نیاز این طرح به شورای شهر از سوی مدیریت شهری، گفت: در بودجه سال 94 کد پروژه ای با نگین پایتخت وجود داشت که زمان تصویب بودجه مورد سوال اعضا بود و به آن پاسخی داده نشد. در این بخش ذکر شده بود این ردیف اعتباری به آمایش منطقه 12 می پردازد.
وی تاکید کرد: آمایش در یک منطقه با آنچه که در حال حاضر تحت عنوان انضباط شهری مطرح شده متفاوت است.
این عضو شورای شهر در پایان با بیان این که شورای شهر دستگاهی نظارتی است و بیشتر از تذکر، نظارت واصرار کاری نمی تواند انجام دهد، گفت: پیگیری های خود را انجام می دهیم و امیدواریم شهرداری همانطور که مطرح کرده دوباره بافت تاریخی منطقه 12 را زنده کند.