گزارش خیالی رویترز درباره نقش ایران در بمباران آرامکو!

5:18 - 06 آذر 1398
کد خبر: ۵۷۱۴۲۷
خبرگزاری رویترز گزارش ویژه‌ای را منتشر کرده که در آن به جزئیاتی درباره برنامه ریزی برای حمله به تاسیسات آرامکو پرداخته است.

گزارش خیالی رویترز درباره نقش ایران در بمباران آرامکو!به گزارش گروه فضای مجازی، خبرگزاری رویترز گزارش ویژه‌ای به اصطلاح خود منتشر و ادعا کرد این گزارش جزئیاتی درباره برنامه ریزی برای حمله به تاسیسات آرامکو است که ۴ ماه پیش از اجرای آن یعنی ماه مه گذشته در حال انجام بوده است.

در ابتدا خبری را برای شما بازگو و بعد از آن گزارش خبرگزاری رویترز را بررسی می‌کنیم.

یک خبر فوری از ریاض:

پلیس ابوظبی، مردی را که در حال تمیز کردن خودروی جدید خود بود بازداشت کرد، وی ناگهان متوجه شد پسر دو ساله اش، با میخی، بخشی از ماشین را خراش داده، پدر خشمگین شد و شروع کرد به زدن بر روی پسرش بدون اینکه متوجه شود با دسته چکش در حال زدن وی است.

پدر دیر متوجه اقدام خود شد و پسرش را به بیمارستان برد، اما پسرش به دلیل ضربات، یک انگشت خود را از دست داده بود، زمانی که پسر، پدرش را دید، گفت: بابا، انگشتم چه زمانی رشد خواهد کرد؟ این سوال، چون صاعقه بر فرق پدر فرود امد و به سوی خودروی خود رفت و شروع به تخریب آن کرد. سپس مقابل آن نشست و به خاطر حادثه‌ای که برای پسرش پیش امده بود، ابراز پشیمانی کرد نگاهش به محل‌های خط خطی افتاد وچشمش به این نوشته افتاد: پدر دوستت دارم. روز بعد پدر که نتوانسته بود عذاب وجدان را تحمل کند و خودکشی کرد؟! پایان داستان.

به داستان خود بازگردیم و کمی آن را بررسی کنیم.

  • آیا کسی خودرو را با چکش تمیز می‌کند؟ رابطه چکش با این موضوع اصلا چیست؟
  • این کودک دو ساله می‌نویسد پدرم دوستت دارم و می‌تواند سخن بگوید: پدر انگشتم کی رشد خواهد کرد؟
  • رابطه پلیس ابوظبی با ریاض چیست؟
  • چگونه پلیس پدر را بازداشت کرد در حالی که وی خودکشی کرده بود؟

بیشتر حوادث سیاسی، دینی، مذهبی و عقیدتی دارایِ بار عاطفی است در حالی که عقل هیچ جایگاهی ندارد اینگونه عقل و تفکر را می‌دزدند بدون اینکه احساس کنیم. حکمت این داستان این است که هرچه که می‌گویند را باور نکند و هرچه را که می‌شنوی نقل نکن.

گزارش خبرگزاری رویترز درباره حمله به تاسیسات آرامکو

باردیگر برگزیده‌ای از گزارش خبرگزاری رویترز درباره حمله به تاسیسات آرامکو را بررسی می‌کنیم.

این گزارش مانند همه خبر‌هایی که بدون اساس بوده یا انتشارآن هدفی را دنبال می‌کند، با استناد به منابعی که آگاه توصیف شده آغاز می‌شود.

برای اینکه این فیلم هالیوودی تکمیل شود باید برنامه ریزی برای آن مدت زمان طولانی وقت برده باشد تا بتوان بر ناکامی سامانه‌های دفاعی امریکا که عربستان صد‌ها میلیارد دلار برای ان هزینه کرده را سرپوش گذاشت که نتوانست هیچ نشانه و آثاری از حمله به تاسیسات و بمباران آن به گفته‌ی نهاد‌های رسمی با موشک‌ها و پهپاد‌ها که ۱۸ دقیقه نیز طول کشید را رصد کند؛ بنابراین برنامه ریزی برای آن باید از ماه‌ها پیش آغاز شده باشد و فرماندهان گروه ویژه‌ای از نیرو‌های مسلح ایران و فقط سپاه پاسداران (که در فهرست ادعایی گروه‌های تروریستی آمریکاست) در ان حضور داشته باشند.

شاید فکر کنید مساله به همینجا ختم می‌شود، اما حدستان درست نیست، زیرا هنوز معما کامل نشده، زیرا باید این نشست در تاسیساتی با این شدت استحکام که قابل نفوذ نیست، درست مانند فیلم‌های امریکایی که دشمن زیر زمین پنهان می‌شود ودر تاریکی توطئه می‌چیند باشد، اما علیرغم آن با خبرچینی چندین عنصرکه اینجا رویترز است، قابل نفوذ می‌شود.

از آن جائی که در این داستان بعد عاطفی باید به اوج برسد، باید پس از نشست‌های متعدد موافقت نهایی رهبر عالی صادر شود و موافقت وی نیز مشروط به قربانی نشدن غیرنظامیان و امریکاست.

بر اساس این گزارش حمله به آرامکو مورد توافق همه بود، زیرا هرگونه مخالفتی ازاعتبار آن می‌کاهد.

بسیار خوب، چه هدف و انگیزه‌ای پشت این حمله وجود دارد؟ دلیل مشخص است، ایران در صدد مجازت امریکا برای خروج از توافق هسته‌ای و تحمیل تحریم‌های اقتصادی است و از مقابله مستقیم نیز خود را دور نگاه می‌دارد، اما عجیب اینکه رویترز پس از ارائه آمار از حجم خسارت‌های تاسیسات نفتی عربستان و اتهام زنی‌های برخی گروه‌های معروف به دشمنی و کینه توزی با ایران و متهم کردن ایران به حمله، می‌گوید نمی‌تواند قطعی بگوید که این حادثه توسط فرماندهان ایرانی یا کدام گروه و کشوری انجام شده است.

با افزودن مطالب رویترز به مطالب روزنامه وال استریت ژورنال که مقامات امریکایی با ارسال گزارش‌هایی به اطلاع عربستان رسانده اند به این نتیجه می‌رسیم که ایران بیش از ۲۰ پهپاد و چند موشک به تاسیسات نفتی عربستان شلیک کرده، اما مقامات سعودی در قطعی بودن این اطلاعات تردید دارند.

درحالی که مقامات سعودی از توضیح دادن درباره این گزارش امتناع کردند سازمان اطلاعات مرکزی امریکا "سیا" و "پنتاگون" وزارت دفاع امریکا نیز از توضیح درباره آن خودداری کردند و اگر این اطلاعات را به گزارش رویترز بی افزائیم پی می‌بریم که این گزارش سست‌تر از خانه عنکبوت است.

بدون شک درباره این مطلب و مواردی مشابه که ایران از مقابله با امریکا واهمه دارد، باید گفت هیچ کس در توان بازدارندگی ایران تردیدی ندارد و ایران در این زمینه با هیچ کشوری تعارف ندارد و با قاطعیت به هر حمله یا تلاش آسیب رسان به امنیت و حاکمیتش، پاسخ می‌دهد که بهترین دلیل نیزپایگاه‌های داعش در دیرالزور، گلوبال هوک و کشتی انگلیسی است که قوانین بین المللی دریانوری را نقض کرده بود که البته موارد دیگرنیز وجود دارد، اما ایران علیرغم توان بالای خود، در سه قرن گذشته آغاز گر هیچ جنگی نبوده و به خاطر بیزاری از انتقام جویی، از مجازات کشور‌هایی که به وی بدی کرده یا در آن شرکت داشتد صرف نظر کرده و برای عاقل یک اشاره کافی است.

 

منبع: العالم

 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *