سکوتِ کرکننده اوباش رسانه‌ای در مقابل خروش انقلابی مردم تهران

10:37 - 05 آذر 1398
کد خبر: ۵۷۱۱۳۱
دسته بندی: سیاست ، گزارش و تحلیل
شبه‌رسانه‌های ضدایرانی مستقر در لندن نظیر «بی‌بی‌سی فارسی» و «ایران اینترنشنال» به عنوان بازوی رسانه‌ای اشرار اجیرشده، به بایکوت خروش انقلابی مردم تهران پرداختند و اصطلاحاً در مقابل غیرت انقلابی مردم فهیم پایتخت، سکوتِ کرکننده اتخاذ کردند.

گروه سیاسی ؛ شبکه‌های رسانه‌ای ضدایرانی، بویژه «بی بی سی فارسی» و «ایران اینترنشنال» در طول هفته گذشته تمام توان رسانه‌ای خود را متمرکز بر برجسته‌سازی خرابکاری و جنایت‌پیشگی اشرار اجاره‌ای کرده بودند و با قطع برنامه‌های روتین خود، مشغول تحریک و ترغیب این اشرار سازمان‌یافته برای تخریب و جنایت و اقدامات ضدامنیتی بیشتر بودند.

/////

اما این شبه رسانه‌های ضدایرانی، ظاهرا دیروز دوشنبه ۴ آبان ۹۸ تعطیل کرده بودند! چرا  که از راهپیمایی ده‌ها هزار نفری مردم تهران علیه اشرار اجاره‌ای، حتی یک خبر کوتاه هم منتشر نکردند.

/////

مردم تهران دیروز با حضور هزاران نفری خود در میدان انقلاب و خیابان‌های اطراف، میخ آخر را به تابوت اشرار اجاره‌ای کوبیدند و از این مزدوران وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی و منافقین و سلطنت‌طلبان، برائت جستند. همین امر باعث شد، شبه‌رسانه‌های ضدایرانی مستقر در لندن نظیر «بی‌بی‌سی فارسی» و «ایران اینترنشنال» به عنوان بازوی رسانه‌ای اشرار اجیرشده، به بایکوت خروش انقلابی مردم تهران بپردازند و اصطلاحا در مقابل غیرت انقلابی مردم فهیم پایتخت، سکوتِ کرکننده اتخاذ کنند.   

/////

این در حالی است که رسانه‌های معتبر جهانی که آنها هم به نوعی وابسته به اختاپوس رسانه‌ای غربی هستند، اما با این وجود، وفق اصول حرفه‌ای خبررسانی به انعکاس راهپیمایی ده‌ها هزار نفری مردم تهران علیه اغتشاشگران پرداختند؛ رسانه‌هایی نظیر «یونایتدپرس» و «خبرگزاری فرانسه» جزو رسانه‌هایی بودند که بنابر اقتضائات حرفه‌ای به انعکاس راهپیمایی ده ها هزار نفری مردم انقلابی تهران پرداختند.

/////

اما در مقابل، شبه‌رسانه‌های ضدایرانی مستقر در لندن نظیر «بی‌بی‌سی فارسی» و «ایران اینترنشنال» دیروز ترجیح دادند کرکره دروغ پردازی‌ها و وارونه‌نمایی‌های خود را پایین بکشند و در واکنش به راهپیمایی ده‌ها هزار نفری مردم تهران علیه اغتشاشگران، فقط از تاکتیک «سکوت» و «بایکوت» استفاده کنند. در واقع بخش رسانه‌ای پروژه آشوب در ایران که عمدتا در لندن مسقر هستند بواسطه قلع و قمع شدن اشرار اجاره‌ای توسط مردم انقلابی تهران، اصطلاحا آچمز شدند.

«بی‌بی‌سی فارسی» مرکزیت ستاد عملیات روانی علیه مردم ایران که هفته گذشته علنا به پایگاه تبلیغ جنگ شهری برای مخدوش کردم امنیت کشور ما تبدیل شده بود، دیروز در حالی که مهم ترین خبر مربوط به ایران، راهپیمایی ده‌ها هزار نفری مردم تهران علیه اشرار اجاره ای بود، به موضوع «اینترنت در ایران» پرداخت! تا بتواند به زعم باطل خود، خروش انقلابی مردم تهران علیه همپالگان شرور و آدمکشش را به حاشیه ببرد.

تلویزیون «ایران اینترنشنال» هم که - به سبب وابستگی به دربار پادشاهی مرتجع سعودی و همچنین مورد حمایت مالی قرار گرفتن از سوی خاندان منحوس و ضدایرانی پهلوی و ایضاً حجم بالای اخبار ضدایرانی‌اش از جمله مصاحبه اختصاصی با اعضای گروهکی تروریستی که در ۳۱ شهریور ۹۷ در رژه اهواز، ده‌ها تن از مردم ایران را شهید کردند - در میان اصحاب رسانه و حتی مردم عادی، به «سعودی‌اینترنشنال» معروف است؛ دیروز برای منحرف کردن اذهان اندک مخاطبانش از خروش انقلابی مردم تهران علیه آشوبگران، پیام یکی از اعضای خاندان منحوس و فاسد پهلوی را منتشر کرد.

پرونده اشرار اجاره‌ای که در همان هفته گذشته ظرف ۴۸ ساعت بسته شده بود، فقط مانده بود پرونده اوباش رسانه‌ای و لجستیک گروهکی این اشرار هم مختومه شود که زحمتش را دیروز مردم انقلابی تهران با حضور ده ها هزار نفری خود در میدان انقلاب کشیدند؛ زحمتی که البته رحمتش بیشتر بود و همانند نهم دی سال ۸۸ به تجدید بیعتی مجدد با آرمان‌های انقلاب اسلامی تبدیل شد.   

سید عباس موسوی روز گذشته در نشست خبری هفتگی در پاسخ به سوال میزان درباره شکایت سفارت کشورمان در لندن به نهاد نظارت بر شبکه‌های تصویری در انگلیس (آفکام)، از شبکه‌های معاند فارسی زبان همچون BBC فارسی، ایران‌اینترنشنال و منوتو، به علت تحریف مغرضانه تحولات اخیر ایران و دعوت به خشونت گسترده، گفت: ما در اتفاقات اخیر حساب مردم را از اغتشاشگران جدا کردیم. در همین حال شاهد حمایت‌های همه جانبه برخی بیگانگان بودیم که باعث شد بر روح یاغی‌گر اغتشاشگران دمیده شود.
 
بیشتر بخوانید:

وی تصریح کرد: حمایت‌های خارجی از تحولات ایران هم به صورت امنیتی بود و هم رسانه‌ای. در همین رابطه برخی رسانه‌های فارسی زبان برنامه‌های عادی خود را قطع کردند و برنامه فوق‌العاده گذاشتند تا اعتراضات مردمی را جهت دیگری بدهند. گزارشات مستندی هم در این باره وجود دارد.

سخنگوی وزارت خارجه اظهار کرد: در این خصوص شکایتی به نهاد نظارت بر شبکه‌های تصویری در انگلیس (آفکام) تقدیم شد و این پیگیری ادامه خواهد داشت.
 
وی تاکید کرد: همچنین برخی کشور‌ها از این آشوب‌ها حمایت کردند که این مساله موجب مسئولیت برای آن‌ها شده است بنابراین باید پاسخگوی اقدامات خود در حمایت از آشوبگران و فعالیت گروه‌های تروریستی مسلحانه باشند.
 
به گزارش میزان، حجم ترویج خشونت بازوی رسانه‌ای لندن نشین آشوبگران اجاره‌ای به حدی بود که «حمید بعیدی‌نژاد» سفیر ایران در انگلیس روز جمعه اول آذر اعلام کرد: سفارت کشورمان در لندن در نامه رسمی به نهاد نظارت بر شبکه‌های تصویری در انگلیس (آفکام)، از شبکه‌های معاند فارسی زبان همچون BBC فارسی، ایران‌اینترنشنال و منوتو، به علت تحریف مغرضانه تحولات اخیر ایران و دعوت به خشونت گسترده علیه نهاد‌های مدنی ایران شکایت کرد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *