رئیس سازمان تعزیرات: تلاش می‌کنیم آثار روانی و عملی «سهیمه‌بندی بنزین» کاهش یابد

10:06 - 04 آذر 1398
کد خبر: ۵۷۰۷۶۶
دسته بندی: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در جلسه علنی امروز مجلس گفت: به استناد نظر کارشناسان و با تلاش بی‌وقفه سازمان تعزیرات حکومتی هیچ تغییری در قیمت‌ها به وجود نخواهد آمد و تمام تلاش ما از روز اول سهمیه‌بندی بنزین این بود که آثار روانی و عملی را به مردم کاهش دهیم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی: تلاش می‌کنیم آثار روانی و عملی طرح سهیمه‌بندی بنزین را برای مردم کاهش دهیمبه گزارش گروه سیاسی به نقل از خانه ملت، جمال انصاری، در جلسه علنی امروز دوشنبه مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد سازمان تعزیرات حکومتی در مهار گرانی کالا و خدمات پیرو افزایش قیمت بنزین گفت: متغیر‌های مختلف اقتصادی در شرایط پرتکرار چند سال اخیر ایجاد شده است و تأثیرات متفاوت آن در پیکره اقتصادی کشور بروز و ظهور داشته است.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته سازمان تعزیرات حکومتی در شرایط متراکم و انباشت مطالبات مردم تلاش کرده تأثیر منفی متغیر‌ها را کاهش دهد و با مداخله بیشتر دستگاه‌ها تلاش کردیم افق پیش روی سازمان را به شکل بهتری ترسیم کنیم.

وی افزود: به استناد نظر کارشناسان و با تلاش بی‌وقفه سازمان تعزیرات حکومتی هیچ تغییری در قیمت‌ها به وجود نخواهد آمد و تمام تلاش ما از روز اول سهمیه‌بندی بنزین این بود که آثار روانی و عملی را به مردم کاهش دهیم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اظهار کرد: سازمان تعزیرات مبتنی بر مطالبه واقعی مردم سعی کرده مداخله نظارتی و گشت‌های مشترک خودش را از همان ابتدای هدفمندی بنزین با نگاه تشدیدی شکل دهد و این ساماندهی در کنار دادرسی پرونده‌ها در سراسر کشور در حال انجام است.

انصاری با اشاره به آثار تشدید نظارتی سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: پس از هدفمندی بنزین سطح تقاضا و شکایات مردم در خصوص افزایش قیمت‌ها رشد ۴۰۰ درصدی داشته است، اما سطح واقعی مطالبات مردم و افزازیش پرونده‌ها در طول اجرای طرح هدفمندی حدود ۱۰ درصد بوده است و کمیّت پرونده‌ها رشد غیرمتعارفی نداشته است، اما ممکن است در روز‌های آینده با درخواست‌ها و مشکلات بیشتری مواجه شویم.

وی ادامه داد: در شرایط متعارف اقتصادی سالانه یک میلیون پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی در گردش است بنابراین طبیعی است که با اجرای طرح هدفمندی بنزین دچار نوسانات پرونده‌ای شویم.
 
بیشتر بخوانید:


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *