جزئیات مدیریت بازار پس از گرانی بنزین/ وفور کالاهای اساسی و لغو افزایش قیمت
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، از بامداد روز جمعه با تصمیم شورای هماهنگی اقتصاد سران قوا قیمت بنزین افزایش یافت البته طبق تصمیم گیریهای صورت گرفته درآمد حاصل از این افزایش قیمت در قالب سبد حمایتی به ۶۰ میلیون نفر از اقشار کم درآمد توزیع خواهد شد تا فشاری از ناحیه این افزایش قیمت به مردم وارد نشود و عدالت در این باره برقرار گردد.
با تمهیداتی که اندیشیده شده به اندازه کافی کالای اساسی به کشور وارد شده و کمبودی از لحاظ تامین کالاهای موردنیاز مردم در کشور وجود ندارد.
همچنین به منظور جلوگیری از سوءاستفاده سودجویان جلسه ستاد تنظیم بازار در روز جمعه برگزار شد که بر اساس آن تمام مصوبههای افزایش قیمت ملغی شد.
بر اساس تصمیمهای گرفته شده در این جلسه که با حضور تمام دستگاههای ذیربط برگزار شد مقرر شد با هماهنگی تمامی سازمانهای نظارتی بازار رصد و با هرگونه افزایش قیمت و اختلالگران بازار برخورد شود.
در این باره رضا رحمانی وزیر صمت نیز با تاکید بر اینکه کشور از نظر تامین کالاهای مصرفی و مورد نیاز در وضعیت خوبی به سر میبرد و کمبودی وجود ندارد، اظهار کرد: مردم در این باره نگران نباشند.
وزیر صمت افزود: بیشترین تأثیرپذیری از یارانه حاملهای انرژی در حوزه صنعت به گازوییل مربوط میشود که دولت افزایشی برای آن در نظر نگرفته است.
افزایش قیمت تخلف محسوب میشود
رحمانی با بیان اینکه برای صیانت از حقوق مردم و جلوگیری از سوء استفاده سودجویان، پس از اصلاح نرخ بنزین، مقرر شد هیچ افزایش نرخی در کالاها نداشته باشیم افزود: هرگونه افزایش قیمت، تخلف محسوب میشود.
وزیر صمت گفت: اقتصاد کشور دچار مشکلات ساختاری است و برای واردات طراحی شده که این معادله در سالهای اخیر بر عکس شده است.
رحمانی تصریح کرد: در حوزه کالاهای اساسی واردات زیادی داشته ایم.