جزئیات بسته تکمیلی سهمیه سوخت ناوگان حمل و نقل شهری و بین شهری
وکیل زاده گفت: مطابق بسته مصوب سهمیه بنزین برای ناوگان آژانس شهری (تاکسی تلفنی) برای آن دسته از خودروهایی که تاکنون توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و یا سازمان شهرداریهای کشور ساماندهی شده اند، به میزان ۲۰۰ لیتر برای خودروهای تک سوز و ۱۲۰ لیتر برای خودروهای دوگانه سوز تعیین شده است. این سهمیه طی دو ماه آینده در پایان هر ماه به صورت اعتباری پس از معرفی کارت، در کارت بانکی رانندگان شارژ میشود.
- بیشتر بخوانید
- سهمیه سوخت وانت بارها چقدر است
وکیل زاده درباره سهمیه بنزین تاکسیهای بین شهری هم اعلام کرد: سهمیه سوخت ماهانه ۷۵۰ لیتر برای خودروهای تک سوز و ۴۵۰ لیتر برای خودروهای دوگانه سوز به فهرست اعلامی از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تخصیص داده میشود.
وی افزود: سهمیه فوق از ابتدای آذرماه با احتساب یک هفته پایانی آبان ماه توسط شرکت ملی پخش در کارتهای سوخت خودروها اعمال خواهد شد. سازمان راهداری موظف شده است ظرف ۲ ماه سامانه پایش را برای این خودروها راه اندازی نماید.
وکیل زاده با اشاره به سهمیه پیش بینی شده برای سرویس مدارس گفت: برای این خودروها، سهمیه در قالب اعتبار و بر اساس پیمایش انجام شده، که در سامانه سپند ثبت میشود، تخصیص داده میشود.
وی افزود: ادارات کل آموزش و پرورش و مدارس و شهرداریها موظف هستند تمامی اطلاعات را در سامانه سپند ثبت نموده و پس از تایید کارگروه، اعتبار پیش بینی شده بر اساس پیمایش صورت گرفته در پایان ماه در کارت اعتباری ذینفعان شارژ خواهد شد.
وی همچنین در خصوص سهمیه وانت بار و موتور سیکلتهای حمل بار شهری اعلام کرد: در صورت ساماندهی و ثبت پیمایش این ناوگان با تایید وزارت کشور، در خصوص افزایش سهمیه آنها بر اساس پیمایش ثبت شده اقدام خواهد شد.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی درباره سهمیه تاکسیهای ون شهری گفت: سهمیه این ناوگان به میزان ۶۰۰ لیتر در ماه پس از دریافت اطلاعات از وزارت کشور و صدور کارت جدید سوخت اعمال خواهد شد.
وی گفت: از ابتدای آذرماه ۱۳۹۸ سهمیه تاکسیهای دوگانه سوز به ۲۵۰ لیتر افزایش مییابد.
وکیل زاده درباره سهمیه تاکسیهای اینترنتی هم گفت: به کلیه رانندگان مورد تایید از سوی شرکتهای معتبر که دارای مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت و یا شهرداریها بوده و مورد تایید وزارت کشور هستند، در صورتی که در ماه بیش از ۲۰۰ کیلومتر پیمایش داشته باشند، در ابتدای ماه بعد، اعتبار سهمیه معادل اختلاف قیمت سوخت آزاد و یارانهای پیمایش، تخصیص داده میشود.
وی افزود: این اعتبار به کارتهای بانکی اعلام شده توسط شرکتهای مسافربر اینترنتی با ساز و کار تعیین شده توسط این کارگروه به حساب ذینفعان (مالک خودرو و یا نماینده قانونی وی) واریز خواهد شد.
بدیهی است در آینده هم تمهیدات لازم جهت رفاه حال ناوبران و روان سازی ترافیک و خدمات رسانی به شهروندان در این کارگروه اندیشیده و اعلان عمومی خواهد شد.