عصبانیاند از عدلیه!
به گزارش گروه فضای مجازی ، به نقل از روزنامه حمایت، شواهد و قرائن آشکار و غیرقابل انکار حکایت از این دارد جریانی که با پُز اپوزیسیونی، کارنامه اقتصادی در چنته ندارد تا اپوزیسیون خارج نشین و مدعیان حقوق بشری از مبارزه بی امان و بدون تبعیض عدلیه با فساد عصبانی و نگرانند.
یک جریان سیاسی در روزهای اخیر تلاش کرد با حاشیه سازیها و فضاسازی ها، مبارزه با فساد را غیرواقعی جا بزند! و به اصطلاح به افکار عمومی القاء نماید این مفسدینی که پای میز محاکمه گرفتار شده اند جزو دانه درشتها نیستند! این تلاشها برای به حاشیه راندن مبارزه با فساد در حالی بود که چندی پیش ازآن نظرسنجی یک نهاد معتبر نشان میداد رضایت مردم از اقدامات تحولی دستگاه قضا که شاکلهی آن مبارزه با فساد است به ۷۶ درصد رسیده است.
از سوی دیگر این جریان سیاسی در آستانه انتخابات با مشکلی به نام پاسخگویی و ارایه کارنامه مواجه است که از قضا با دست خالی نمیتواند نیم نگاهی به کارزار انتخاباتی داشته باشد. خب! طبیعی است که به زعم خود دست به عملیات روانی و رسانهای بزند و آدرسهای غلط بدهد!
اما این همه ماجرای عصبانیت از قوه قضاییه برای کوتاه کردن دست مفسدین و یقه سفیدها و دانه درشتها نیست؛ بلکه یک جریان بیرونی هم به بهانه حقوق بشر، تلاش کرد تا موضوع مبارزه با فساد را که با همراهی آحاد مردم مواجه شده است به حاشیه ببرد!
ماجرا باز میگردد به سومین نشست بررسی دورهای وضعیت حقوق بشر کشورها که به "یوپی آر" معروف است. از هفته گذشته رسانههای ضدانقلاب، بیگانه و برخی نهادها و تشکلهای به اصطلاح حقوق بشری، به بهانه برگزاری نشست یوپی آر ایران در ژنو در ۱۷ آبان ۹۸، کوشیدند در یک خط مشترک و دستور کار واحد فشارهای حقوق بشری علیه ایران را برای تحت تاثیر قراردادن آن نشست، افزایش دهند. از همین روی؛ از شورای حقوق بشر سازمان ملل هم خواستند تا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کند! از جمله سازمان موسوم به عفو بینالملل (که البته نه بین المللی است و نه به عفو ارتباطی دارد) در بیانیهای مداخله جویانه از شورای حقوق بشر خواست تا در نشست ژنو، ایران را ناقض حقوق بشر معرفی نمایند! و تلاشهایی از این دست از سوی بی بی سی، رادیو فردا، دویچه وله، صدای آمریکا تا حقوق بشریها علیه ایران و قوه قضاییه کشورمان انجام شد و...
این حمله و هجمه حقوق بشری علیه قوه قضاییه کشورمان، بیش از آنکه مبتنی بر مسایل حقوقی و یا استنادات محکمه پسند باشد بر پایه ادعاهای تکراری و از جمله برنتافتن مجازاتهای اسلامی بود. به عنوان نمونه این مساله را پمپاژ کردند که چرا مجازات اعدام در ایران انجام میشود که عمده آدرسهایی که در این زمینه میدادند مربوط به موضوع قصاص است که حکم قرآنی بوده و حق اولیای دم است.
گفتنی است؛ هدف حقوق بشریها و رسانههای معاند و بیگانه برای فشار حقوق بشری علیه کشورمان در نشست یو پی آر محقق نشد و هیات اعزامی ایران توانست با استدلال و استناد ثابت کند که آن چیزی که به حقوق بشر ضربه زده است؛ تحریمها و تروریسم است که پشت سر هردو مساله آمریکای بدعهد و خالق داعش است؛ بنابراین هدف اصلی رسانههای بیگانه و حقوق بشریها از موج سازی علیه قوه قضاییه را باید در جایی دیگر جستجو کرد که شواهد متقن نشان میدهد هدف آنها این بوده است که موفقیت دستگاه قضایی کشورمان و تحولات مثبت عدلیه در راستای مبارزه با فساد را به چالش بکشانند چرا که اگر انگ نقض حقوق بشر به کشورمان و قوه قضاییه میچسبید مساله مبارزه با فساد را هم به انحراف و حاشیه میبردند، ولی در نهایت این سناریوی چند وجهی ابتر ماند؛ و بالاخره باید گفت؛ امروز دستگاه قضایی یک راهبرد ویژهای را برای خود ترسیم کرده و آن مبارزه با فساد است بدون آنکه گرفتار و اسیر حاشیه سازیهای داخلی و بیرونی شود. مبارزه با فساد و برخورد با مفسدین هم رضایت قاطبه مردم را به همراه دارد و هم حاشیه سازان، سناریونویسان تا معاندین و اپوزیسیون نمیتوانند به این قوه انگ سیاسی کاری و نقض حقوق بشر بزنند، چون عملیاتهای ناشیانه و تکراری و نخ نماشده آنان، قادر نیست افکار عمومی را فریب دهد و مردم فهمیده اند و با چشم خود دیده اند که چه کسانی بخوانید چه دانه درشت هایی امروز در زندان هستند و چرا برخی از مبارزه عدلیه با فساد و پلشتی عصبانی اند.
بیشتر بخوانید:
روزنامه حمایت/ حسام الدین برومند
عصبانی اند از عدلیه!
حمله و هجمه حقوق بشری علیه قوه قضاییه کشورمان، بیش از آنکه مبتنی بر مسایل حقوقی و یا استنادات محکمه پسند باشد بر پایه ادعاهای تکراری و از جمله برنتافتن مجازات های اسلامی بود.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، شواهد و قرائن آشکار و غیرقابل انکار حکایت از این دارد جریانی که با پُز اپوزیسیونی،کارنامه اقتصادی در چنته ندارد تا اپوزیسیون خارج نشین و مدعیان حقوق بشری از مبارزه بی امان و بدون تبعیض عدلیه با فساد عصبانی و نگرانند.
یک جریان سیاسی در روزهای اخیر تلاش کرد با حاشیه سازیها و فضاسازی ها، مبارزه با فساد را غیرواقعی جا بزند! و به اصطلاح به افکار عمومی القاء نماید این مفسدینی که پای میز محاکمه گرفتار شده اند جزو دانه درشتها نیستند! این تلاشها برای به حاشیه راندن مبارزه با فساد در حالی بود که چندی پیش ازآن نظرسنجی یک نهاد معتبر نشان می داد رضایت مردم از اقدامات تحولی دستگاه قضا که شاکله ی آن مبارزه با فساد است به 76 درصد رسیده است.
از سوی دیگر این جریان سیاسی در آستانه انتخابات با مشکلی به نام پاسخگویی و ارایه کارنامه مواجه است که از قضا با دست خالی نمی تواند نیم نگاهی به کارزار انتخاباتی داشته باشد. خب! طبیعی است که به زعم خود دست به عملیات روانی و رسانه ای بزند و آدرس های غلط بدهد!
اما این همه ماجرای عصبانیت از قوه قضاییه برای کوتاه کردن دست مفسدین و یقه سفیدها و دانه درشت ها نیست؛ بلکه یک جریان بیرونی هم به بهانه حقوق بشر، تلاش کرد تا موضوع مبارزه با فساد را که با همراهی آحاد مردم مواجه شده است به حاشیه ببرد!
ماجرا باز می گردد به سومین نشست بررسی دوره ای وضعیت حقوق بشر کشورها که به "یوپی آر" معروف است. از هفته گذشته رسانه های ضدانقلاب، بیگانه و برخی نهادها و تشکل های به اصطلاح حقوق بشری، به بهانه برگزاری نشست یوپی آر ایران در ژنو در 17 آبان 98، کوشیدند در یک خط مشترک و دستور کار واحد فشارهای حقوق بشری علیه ایران را برای تحت تاثیر قراردادن آن نشست، افزایش دهند. از همین روی؛ از شورای حقوق بشر سازمان ملل هم خواستند تا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کند! از جمله سازمان موسوم به عفو بینالملل( که البته نه بین المللی است و نه به عفو ارتباطی دارد) در بیانیهای مداخله جویانه از شورای حقوق بشر خواست تا در نشست ژنو، ایران را ناقض حقوق بشر معرفی نمایند! و تلاش هایی از این دست از سوی بی بی سی ، رادیو فردا، دویچه وله ، صدای آمریکا تا حقوق بشری ها علیه ایران و قوه قضاییه کشورمان انجام شد و...
این حمله و هجمه حقوق بشری علیه قوه قضاییه کشورمان، بیش از آنکه مبتنی بر مسایل حقوقی و یا استنادات محکمه پسند باشد بر پایه ادعاهای تکراری و از جمله برنتافتن مجازات های اسلامی بود. به عنوان نمونه این مساله را پمپاژ کردند که چرا مجازات اعدام در ایران انجام می شود که عمده آدرس هایی که در این زمینه می دادند مربوط به موضوع قصاص است که حکم قرآنی بوده و حق اولیای دم است.
گفتنی است؛ هدف حقوق بشری ها و رسانه های معاند و بیگانه برای فشار حقوق بشری علیه کشورمان در نشست یو پی آر محقق نشد و هیات اعزامی ایران توانست با استدلال و استناد ثابت کند که آن چیزی که به حقوق بشر ضربه زده است؛ تحریم ها و تروریسم است که پشت سر هردو مساله آمریکای بدعهد و خالق داعش است.
بنابراین هدف اصلی رسانه های بیگانه و حقوق بشری ها از موج سازی علیه قوه قضاییه را باید در جایی دیگر جستجو کرد که شواهد متقن نشان می دهد هدف آنها این بوده است که موفقیت دستگاه قضایی کشورمان و تحولات مثبت عدلیه در راستای مبارزه با فساد را به چالش بکشانند چرا که اگر انگ نقض حقوق بشر به کشورمان و قوه قضاییه می چسبید مساله مبارزه با فساد را هم به انحراف و حاشیه می بردند ولی در نهایت این سناریوی چند وجهی ابتر ماند.
و بالاخره باید گفت؛ امروز دستگاه قضایی یک راهبرد ویژه ای را برای خود ترسیم کرده و آن مبارزه با فساد است بدون آنکه گرفتار و اسیر حاشیه سازی های داخلی و بیرونی شود. مبارزه با فساد و برخورد با مفسدین هم رضایت قاطبه مردم را به همراه دارد و هم حاشیه سازان ، سناریونویسان تا معاندین و اپوزیسیون نمی توانند به این قوه انگ سیاسی کاری و نقض حقوق بشر بزنند، چون عملیات های ناشیانه و تکراری و نخ نماشده آنان، قادر نیست افکار عمومی را فریب دهد و مردم فهمیده اند و با چشم خود دیده اند که چه کسانی- بخوانید چه دانه درشت هایی- امروز در زندان هستند و چرا برخی از مبارزه عدلیه با فساد و پلشتی عصبانی اند.
بیشتر بخوانید: بزنگاه انتخابات و تغییر موضع برخی افراد
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.