شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی ٠.٩ واحد درصد کاهش یافت
شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی کشور تابستان ١٣٩٨، ٠.٩ واحد درصد کاهش یافت.
خبرگزاری میزان -
*تورم سالانه
تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل تابستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ٥٩,٦ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل ٠.٩ واحد درصد کاهش نشان میدهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (٠.٤- درصد) و بیشترین آن مربوط به "جوجهی یک روزه " (١٦٦.٦ درصد) است.
به گزارش گروه اقتصاد ، تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل تابستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ٥٩,٦ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل ٠.٩ واحد درصد کاهش نشان میدهد.
*تورم فصلی
تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل تابستان ١٣٩٨ به ١١,٩ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل، ٣٠,٨واحد درصد افزایش دارد. در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط قلم " جوجهی یک روزه" (٠,٠٤ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " مرغ گوشتی" (١٨,٥درصد) است.
*تورم نقطه به نقطه
تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل تابستان ١٣٩٨ به ٣٧,٢ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در در فصل قبل، ١٩.١ واحد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداریهای صنعتی به ازای تولید قلمهای خود در داخل کشور، در فصل تابستان ١٣٩٨ نسبت به فصل تابستان ١٣٩٧، ٣٧.٢ درصد افزایش دارد. در بین قلمهای مرغداریهای صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (٢٢.٥- درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " جوجهی یک روزه" (٨٢.٣ درصد) است.
*تورم فصلی
تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل تابستان ١٣٩٨ به ١١,٩ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل، ٣٠,٨واحد درصد افزایش دارد. در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط قلم " جوجهی یک روزه" (٠,٠٤ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " مرغ گوشتی" (١٨,٥درصد) است.
*تورم نقطه به نقطه
تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل تابستان ١٣٩٨ به ٣٧,٢ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در در فصل قبل، ١٩.١ واحد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداریهای صنعتی به ازای تولید قلمهای خود در داخل کشور، در فصل تابستان ١٣٩٨ نسبت به فصل تابستان ١٣٩٧، ٣٧.٢ درصد افزایش دارد. در بین قلمهای مرغداریهای صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (٢٢.٥- درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " جوجهی یک روزه" (٨٢.٣ درصد) است.
*تورم سالانه
تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل تابستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ٥٩,٦ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل ٠.٩ واحد درصد کاهش نشان میدهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (٠.٤- درصد) و بیشترین آن مربوط به "جوجهی یک روزه " (١٦٦.٦ درصد) است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *