رقابت بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز تهرانی برای شهردارشدن/شهردارمدرسه گامی مؤثر برای تمرین مسئولیت‌پذیری است

11:14 - 19 آبان 1398
کد خبر: ۵۶۶۴۱۱
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به رقابت ۴ هزار و ۳۶۴ دانش‌آموز تهرانی در انتخابات شهردار مدرسه گفت: دانش‌آموزان در این طرح با چالش‌های عملی حوزه مدیریت شهری و درهم‌تنیدگی مسائل اجتماعی و محیط‌زیستی شهر تهران آشنا شده و تلاش می‌کنند در جایگاه شهردار مدرسه، نقش شهروندانی مسئول و فعال را بازی کنند.

رقابت بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز تهرانی برای شهردارشدنبه گزارش گروه جامعه ، محمدرضا جوادی یگانه با تاکید بر ضرورت ورود شهروندان به اتاق‌های تصمیم‌گیری درباره شهر، اظهار کرد: شهروندان فعال، شهروندانی هستند که با دیدن مخاطرات جامعه مدرن و محیط زندگی خود، به فکر دیگران نیز هستند و برای بهبود زندگی خود و دیگران تلاش می‌کنند.

وی افزود: در طرح‌های مشارکت‌محور، شهروندان محدود به بازه سنی خاصی نمی‎شوند و تمامی افرادی که در شهر زندگی می‌کنند و تصمیم‌های مدیریتی و برنامه‌ریزی‌های شهری بر زندگی آن‌ها اثر می‌گذارد، مشمول طرح می‌شوند.

به گفته معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران؛ طرح شهردار مدرسه از طرح‌های مشارکتی شهرداری تهران است که زمینه آموزش مسئولیت اجتماعی به نوجوانان در آن پیش‌بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: مخاطبان این طرح، دانش‌آموزان ۴۴۰ دبیرستان در مقطع متوسطه اول در نظر گرفته شده‌اند که ضمن درگیری با فرایند‌های آموزشی بتوانند به‌نحوی فعالانه در حوزه مشارکت‎های اجتماعی نیز نقش ایفا کنند.

جوادی یگانه با بیان اینکه طرح شهردار مدرسه به افزایش مهارت‌های شناختی و اجتماعی دانش‌آموزان کمک می‌کند، عنوان کرد: با اجرای این طرح آگاهی دانش‌آموزان از مفاهیمی مانند شهر، شهروندان و حقوق و مسئولیت‌هایشان افزایش پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: در اهداف طرح شهردار مدرسه، گسترش مشارکت دانش‌آموزان در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی، شخصیت بخشیدن به دانش‌آموزان به‌عنوان آینده‌سازان جامعه، آشنا شدن دانش‌آموزان با حقوق، وظایف و مسئولیت‌های شهروندی، یادگیری تصمیم‌گیری جمعی، آشنایی با مفهوم انتخابات و شرایط انتخاب‌شوندگان و آشنایی با سرفصل‌های فعالیت و ماموریت مدیریت شهری بیان شده است.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه دانش‌آموزان در این طرح با چالش‌های عملی حوزه مدیریت شهری و درهم‌تنیدگی مسائل اجتماعی و محیط‌زیستی شهر تهران آشنا می‌شوند، گفت: آن‌ها تلاش خواهند کرد در جایگاه شهرداران مدرسه، نقش شهروندانی مسئول و فعال را بازی کنند. شهردارمدرسه گامی مؤثر برای تمرین مسئولیت‌پذیری، تعهد، مشارکت و همراهی با دیگران بوده، که مبنای توسعه پایدار و لازمه ساخت زیربنا‌های کلیدی و محوری برای جوامع است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *