بازاریابی در بخش کتاب بسیار ضعیف است/«حوالی عشق» روایتی از سفر به عتبات عالیات
نویسنده کتاب «حوالی عشق» گفت: متأسفانه در مسئله بازاریابی کتاب چندان موافق نیستیم. زیرساختها برای ارائه این کالا مناسب نیست. اگر بازار کار مناسبی باشد و تبلیغ مناسبی صورت بگیرد، مثلاً اگر فضا برای معرفی و نقد و بررسی کتاب در محافل فرهنگی ادبی و رسانههای جمعی مهیا باشد مطمئناً همه کتابها مخاطبان خودشان را پیدا میکنند.
خبرگزاری میزان -
مجید محبوبی نویسنده کتاب «حوالی عشق» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون چاپ این اثر از سوی ناشر گفت: طبیعتاً برخورد ناشر با نویسنده همواره متفاوت است، گاهاً ناشر تنها به سود مالی اثر فکر میکند اما نویسنده به بحث کیفی و بازخورد اثر نگاه دارد. ناشر میخواهد از کتابی که چاپ کرده سود مادی ببرد، ولی نویسنده چیزهای دیگری را لحاظ میکند. در کل من با ناشران زیادی کار کردهام، خوب و یا بدشان را نمیگویم اما مجموعاً برخورد هر ناشر با اثر و نویسنده به شرایط روز هم بستگی دارد.
وی با نقد وضعیت بازاریابی در عرصه کتاب افزود: متأسفانه در مسئله بازاریابی کتاب چندان موافق نیستیم. زیرساختها برای ارائه این کالا مناسب نیست. اگر بازار کار مناسبی باشد و تبلیغ مناسبی صورت بگیرد، مثلاً اگر فضا برای معرفی و نقد و بررسی کتاب در محافل فرهنگی ادبی و رسانههای جمعی مهیا باشد مطمئناً همه کتابها مخاطبان خودشان را پیدا میکنند.
بیشتر بخوانید:
برای مطالعه معرفی کتاب «روزهای بی آینه» بازگو کننده دوران اسارت در زندانهای رژیم بعثی اینجا کلیک کنید.
بیشتر بخوانید:
برای مطالعه معرفی کتاب «روزهای بی آینه» بازگو کننده دوران اسارت در زندانهای رژیم بعثی اینجا کلیک کنید.
وی در خصوص محتوای «کتاب حوالی عشق» ابراز کرد: کتاب «حوالی عشق» به دنبال سفری که به عتبات عالیات داشتیم به نگارش درآمد، دوستان همسفر بنده اکثراً اهل قلم بودند، در فضای مجازی گروهی تشکیل داده بودیم و من خاطرات سفر را در آن مینوشتم، در ابتدا این اتفاق برای سرگرمی بود اما دوستان نویسنده تشویق کرده و از متون استقبال کرده و توصیه کردند که این خاطرات به کتاب تبدیل شود. متاسفانه در ابتدا حمایت چندانی برای چاپ کتاب نشد و این اثر بعد از حدود یک سال با کمک حمید خلیلی به انتشار رسید.
وی جذابترین بخش کتاب «حوالی عشق» را در مشاهده ضریح نورانی «امام حسین (ع)» و حضرت «ابوالفضل العباس (ع)» دانست خاطرنشان کرد: همه جای کتاب، سطر به سطر کلمه به کلمه آن واقعاً حرف دل من است، ولی به نظرم وقتی برای اولین بار با ضریح نورانی «امام حسین (ع)» و حضرت «ابوالفضل العباس (ع)» مواجه شدم، بهترین لحظه ای بود که در سفر برایم رخ داد و عیناً آن را در کتاب هم ثبت کرده ام.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *