بازگشت آییننامه مصوبه شهر دوستدار سالمند به کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا
به گزارش گروه جامعه ، آییننامه مصوبه شهر دوستدار سالمند یکی از دستور جلساتی بود که در صد و هفتاد و چهارمین جلسه شورای شهر مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ محمدجواد حقشناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر از اعضای شورا خواست تا این لایحه مجددا به کمیسیون فرهنگی برای بررسی بیشتر بازگردد و توضیح داد که متاسفانه دوستان در شورا در حوزه فرهنگ، همه خود را صاحبنظر میدانند، ولی در حوزههای دیگر فقط خودشان تخصص دارند که باید این مسئله رفع شود.
رییس کمیسیون فرهنگی- اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه آییننامه مصوبه شهر دوستدار سالمند ۲۴ تیر سال ۹۴ به کمیسیون فرهنگی ارجاع داده شد، اضافه کرد: این موضوع ۱۲ شهریور سال ۹۶ به شورای پنجم ارجاع داده شد و مقرر شد کمیته فرهنگی و اجتماعی این موضوع را بررسی کند. نظر کمیسیون در مورد آییننامه رد لایحه و بازگشت آن به کمیسیون و بررسی بیشتر است.
مجید فراهانی به عنوان مخالف این پیشنهاد گفت: کشور ما رو به سالمندی است و مهمترین مسائل امروز موضوع سالمندی محسوب میشود. قبلا مصوبه تصویب شده و اکنون نباید آییننامه آن را رد کرد.
حجت نظری، عضو کمیسیون فرهنگی-اجتماعی شورای شهر در واکنش به این لایحه عنوان کرد: به نظر من این آییننامه باید در سند جامع رفاه اجتماعی دیده شود؛ چراکه سندهای متفاوت حوزه اجرایی را دچار سردرگمی میکند و کاهش دقت در مقررات را به همراه دارد.
احمد مسجدجامعی، عضو دیگر شورای شهر تهران نیز در مورد این موضوع توضیح داد: مصوبه شهر دوستدار سالمند قبلا به تایید فرمانداری و شورای شهر رسیده و اکنون بحث بر سر یکی از بندهای آییننامه است و نیازی نیست که کل مصوبه را کنار بگذاریم.
زینب نصیری مدیر کل سلامت شهرداری تهران به دنبال استماع نظرات اعضای شورای شهر گفت: موضوع امروز بر سر بند (ج) مصوبه شهر دوستدار سالمند است که آییننامه ذیل این مصوبه محسوب میشود؛ بنابراین در حوزه سند رفاه اجتماعی نیست و نباید آنها را با هم ادغام کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مشخص نیست در حوزه سالمندان منابع کجا و چگونه هزینه میشود و آییننامه کمک میکند فرایندها شفاف شود، گفت: لذا خواهشمندم دوستان به آن توجه کنند و آن را به سند جامع رفاه اجتماعی گره نزنند.
در نهایت ابراهیم امینی، نایب رئیس شورای شهر، مسئله استرداد این لایحه به کمیسیون مربوطه را مطرح کرد و با ۱۶ رای موافق این پیشنهاد به تصویب رسید و آییننامه مصوبه شهر دوستدار سالمند برای بررسی بیشتر به کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر بازگشت.