نقش دیگر نمک در سفرههای غذا را ببینید!
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفته سرانه مصرف نمک ایرانیها روزانه به ۸ تا ۱۰ گرم است که هنوز با میانگین جهانی که حداکثر ۵ گرم است، فاصله دارد و باید برای حذف نمکدان از سفره فرهنگ سازی شود. چراکه مصرف بالای نمک از دلایل عمده مرگ میر در کشور است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ،مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفته سرانه مصرف نمک ایرانیها روزانه به ۸ تا ۱۰ گرم است که هنوز با میانگین جهانی که حداکثر ۵ گرم است، فاصله دارد و باید برای حذف نمکدان از سفره فرهنگ سازی شود. چراکه مصرف بالای نمک از دلایل عمده مرگ میر در کشور است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *