درآمد ماهانه ٢.۵ میلیون تومانی با نیروگاه‌های پشت بامی/ هر کیلووات برق هزار و ۴٠ تومان

11:18 - 12 آبان 1398
کد خبر: ۵۶۴۲۶۹
دسته بندی: اقتصاد ، اقتصاد ایران
معاون وزیر نیرو گفت: تاکنون ٣ هزار و ۵٠٠ نیروگاه پشت بامی توسط مردم برای تولید برق احداث شده است که هر کیلو وات ساعت با مبلغ یک هزار و ۴٠ تومان از مردم خریداری می‌شود.

درآمد ماهانه ٢.۵ میلیون تومانی با نیروگاه‌های پشت بامی/ هر کیلووات برق هزار و ۴٠ تومانبه گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، محمد صادق زاده در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق با اشاره به ١١۵ نیروگاه تجدید پذیر موجود در سراسر کشور اظهار کرد: در حال حاضر ۶ نیروگاه از محل تولید پسماند در حال فعالیت است که در مجموع ٨۴١ مگاوات ظرفیت دارد.

وی افزود: باتوجه به تجربه ٢ ساله نصب تجدیدپذیر‌ها در پشت بام منازل و صنایع تاکنون ٣ هزار و ۵٠٠ نیروگاه پشت بامی توسط مردم برای تولید برق احداث شده است که هر کیلو وات ساعت از این تولید با مبلغ یک هزار و ۴٠ تومان از مردم خریداری می‌شود.

معاون وزیر نیرو در خصوص ظرفیت نیروگاه‌های پشت بامی خاطرنشان کرد: این ظرفیت از ۵ کیلو وات به ١٠ کیلو وات افزایش می‌یابد.

صادق زاده تاکید کرد: هر فرد با تولید ١٠ کیلووات برق می‌تواند ماهانه ٢ میلیون و ۵٠٠ هزار تومان درآمد داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه ایران بیشترین پتانسیل تولید برق را دارد گفت: این پتانسیل دو برابر انرژی تابشی کشور آلمان است

معاون وزیر نیرو با اشاره به اینکه بسیج مهندسی کشور منابع مالی ١٠٠ هزار نیروگاه را تامین خواهد کرد گفت: کمیته امداد نیز ٢ هزار نیروگاه را در جهت کمک به مدد جویان خود تامین نموده است که این نیروگاه‌ها به دلیل تولید در محل مصرف بدون تلفات خواهد بود.

صادق زاده با بیان اینکه بیشتر تجهیزات مورد نیاز نیروگاه‌های تجدید‌پذیر در کشور تولید می‌شود، عنوان کرد: طی سه سال نخست اغلب تجهیزات وارداتی بودند، اما اکنون همه فناوری‌های مورد نیاز در داخل کشور در حال احداث است و برای هر تجهیز سه یا چهار تولید‌کننده در کشور فعالیت دارند.

وی افزود: در صورتی که سرمایه گذاران از تجهیزات داخلی استفاده کنند دولت تا ۳۰ درصد با افزایش نرخ خرید برق از آن‌ها حمایت می‌کند.

معاون وزیر نیرو ظرفیت تولید تجدید‌پذیر‌ها در کشور را ۸۴۱ مگاوات اعلام کرد و خاطرنشان کرد: به غیر از ۱۵۰ مگاوات نخست که با سرمایه گذاری مستقیم خارجی افتتاح شده مابقی ظرفیت‌ها با جمع‌آوری نقدینگی داخلی احداث شده است.

صادق زاده در ادامه به قانون برنامه ششم توسعه اشاره کرد و گفت: در ماده ۵۰ این قانون آمده است تا پایان برنامه ۵۰ درصد ظرفیت تولید برق کشور با ظرفیت حدود ۴ هزار و ۵٠٠ مگاوات باید از نیروگاه‌های تجدیدپذیر تامین شود.

وی افزود: ماده ۳۹ این قانون مقدم بر ماده ۵۰ است که در آن تاکید شده قیمت حامل‌های انرژی باید اصلاح شود که متاسفانه تاکنون این اتفاق رخ نداده است و زمانی که ماده ۳۹ اجرا نشده چطور می‌توان ماده ۵۰ را اجرا کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *