نتیجه فعالیت فرهنگی، ارتقای اعتماد عمومی و جلب رضایت مردم است
به گزارش گروه حقوقی وقضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری استان مازندران، حجت الاسلام والمسلمین اکبری در جلسه آموزشی و توجیهی "مدل تعالی فرهنگی و مدل تکریم ارباب رجوع در دادگستری ها" که با حضور روسا، دادستانها و رابطین فرهنگی حوزههای قضایی استان برگزار شد، با تبریک حلول ماه ربیع الاول افزود: این ماه، بسیار پرفضیلت است و ولادت آخرین فرستاده خداوند متعال و همچنین آغاز امامت حضرت، ولی عصر (عج) در این ماه قرار دارد.
مقام عالی قضایی استان مازندران با تقدیر از زحمات روسا و دادستانهای حوزههای قضایی استان، ادامه داد: ان شاء الله این حرکت جهادی و انقلابی کارکنان دستگاه قضایی مازندران در خدمت به مردم ولایتمدار استان، انقلابیتر و جدیتر ادامه یابد.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری، پرداختن به مسائل فرهنگی در جامعه را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: پیامبر (ص) هدف از بعثت خود را گسترش اخلاق برشمرده اند و فرهنگ موردنظر رسول گرامی اسلام (ص) قطعاً جاودانه خواهد بود.
وی با بیان اینکه روشها و شیوههای صحیح فرهنگی باید در دادگستری مازندران به شکل صحیح مورد توجه قرار گیرد، اهمیت بسیار والای مسائل فرهنگی در دستگاه قضایی را یادآور شد و افزود: ریاست معزز قوه قضاییه نیز بر مسائل فرهنگی تاکید داشته و اعتقاد دارند کار فرهنگی در مجموعه قوه قضاییه با جدیت پیگیری شود.
رئیس کل دادگستری استان مازندران نتیجه کار فرهنگی در مجموعه دستگاه قضایی استان را ارتقای اعتماد عمومی، جلب رضایت مردم و افزایش سلامت و کارآمدی دستگاه قضایی عنوان و خاطرنشان کرد: رسیدن به این اهداف نیازمند برنامه ریزی مدون است و در این راستا، اجرای برنامههای ارسالی ستاد، برنامههای استانی و چه برنامههای تلفیقی باید مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری، روسا، دادستانها و معاونین و مدیران دادگستری استان را رهبران فرهنگی دانست و گفت: باید با همفکری و تعامل، برنامههای فرهنگی به شکل صحیح و شایسته برای رسیدن به اهداف متعال اجرایی شود.
وی با اشاره به ابلاغ دستور العمل تکریم مراجعین توسط رئیس دستگاه قضا، این مهم را نشان دهنده لزوم کرامت بخشی به مراجعین دادگستری عنوان کرد و گفت: این مساله با کار فرهنگی میسر و امکان پذیر خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری، یکی از ماموریتهای مهم مورد نظر دادگستری استان را توجه به مسائل فرهنگی دانست و از همکاران قضایی و اداری خواست که مدل تکریم ارباب رجوع و مدل تعالی فرهنگی را مورد توجه جدی قرار دهند.
وی با تاکید بر این مطلب که رهبران فرهنگی دادگستری مازندران با جدیت بیشتری نسبت به انجام وظایف خود اهتمام داشته باشند، خاطرنشان کرد: توجه به مسائل فرهنگی توسط رهبران فرهنگی یک وظیفه الهی است که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری در خاتمه اظهار کرد: سرمایه مهم دستگاه قضایی استان، منابع انسانی است و باید از این منابع ارزشمند صیانت شود که انجام اقدامات فرهنگی در این راستا بسیار موثر خواهد بود.
معاون فرهنگی دادگستری استان مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت مدل تعالی فرهنگی، اظهار کرد: پرداختن به مسائل فرهنگی نیازمند نیروی کارآمد و دلسوز است و حضور رابطین فرهنگی در حوزههای قضایی باید استمرار داشته باشد.