لایروبی رودخانهها و سدها اصلیترین کار برای جلوگیری از وقوع سیل
به گزارش گروه فضای مجازی ،مجید کیانپور وضعیت ایمنی رودخانهها و سدهای استان لرستان را در آغاز فصل بارندگی نامناسب توصیف کرد و با هشدار به وزارت نیرو مبنی بر اینکه باید هرچه سریعتر لایروبی را آغاز کند، گفت: با توجه به حجم بالای روان آب در استان لرستان مهمترین کار توجه به آبهای بالادست با تکمیل سدهای نیمه تمام است، همچنین توجه ویژه به آبخیزداری و آبخوانداری ضرورت دارد البته این توجه صرفا نباید در مرحله مطالعه باقی بماند چراکه با ارائه طرح و انجام اقدامات عملی و کاربردی میتوان به نتیجه رسید.
سدها نیمه کاره ماندهاند؛ ضرورت رایزنی جدی وزارت نیرو با سازمان برنامه و بودجه
نماینده مردم درورد و ازنا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اتمام سدهای نیمه تمام و دیگر طرحهای مرتبط با جلوگیری از وقوع سیل باید با برنامهریزی و بودجه مناسب در دستور کار قرار گیرند، افزود: وزارت نیرو باید رایزنیهای بسیاری با سازمان برنامه و بودجه جهت تحقق اهداف خود داشته باشد.
لایروبی رودخانهها و سدها اصلیترین کار کوتاه مدت برای جلوگیری از وقوع سیل
کیانپور لایروبی رودخانهها و سدها را بهعنوان اصلیترین کار کوتاه مدت برای جلوگیری از وقوع سیل و خطرات احتمالی آن دانست و گفت: با وجود انکه بیش از ۷ ماه از سیل ابتدای سال میگذارد هیچ لایروبی موثری در رودخانههای استان بهویژه در مجاورت شهرها صورت نگرفته، در حالی که بهترین فصل برای لایروبی را از دست داده و با توجه به آغاز بارشها کار پیچیدهتر خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه سازمان مدیریت بحران کشور باید اهتمام جدیدتری در رابطه با مقابله با سیل داشته باشد، اظهار کرد: تاکنون هیچ لایروبی مشخصی برای رودخانهها و سدهای استانهای سراسر کشور و استان لرستان صورت نگرفته است.
ضرورت احداث هرچه سریعتر دیوارهای حفاظتی
این نماینده مجلس تاکید کرد: همچنین باید هرچه سریعتر دیوارهای حفاظتی که میتواند از ورود آب به شهرها جلوگیری کنند- احداث شوند، هرچند این کار در فصل سرما هزینه بیشتری را به دولت تحمیل میکند.
عضو کمیسیون عمران مجلس خبر داد: طبق گزارش اداره مدیریت بحران استان لرستان، ۱۹۰ روستا در معرض خطر رانش قرار دارند که باید تصمیم جدی برای آنها به منظور نجات جان ساکنان گرفته شود.