چه «روغنهایی» برای پخت غذا بهتر هستند؟
به گزارش گروه فضای مجازی ، نعمت الله مسعودی، متخصص طب سنتی درباره اینکه «چه نوع روغنهایی از نظر ارزش غذایی در اولویت مصرف»، قرار دارد، اظهار داشت: ما زندگی ماشینی و کمتحرکی داریم و روغنها جزو غذاهایی هستند که سنگین محسوب میشوند و به گوارش فشار میآورد.
وی ادامه داد: حکما حتی گفتهاند روغنهای دنبه نیز اگر زیاد مصرف شود باعث مرگ ناگهانی میشود؛ به ویژه اینکه اگر در سنین بالا مصرف شود؛ آن هم به دلیل اینکه گوارش در این سنین ضعیف است و نباید در مصرف آن زیادهروی شود.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: نسبت به روغنهای موجود، بهترین روغن در وهله اول روغن زیتون است که البته باید طبیعی باشد؛ چرا که مزاج گرم داشته و هضم آن آسانتر است و برای بسیاری از مزاجها قابل استفاده بوده و ضددیابت است. این روغن قوت گوارش را بیشتر کرده و معمولاً رسوبزدایی میکند.
مسعودی افزود: بعد از روغن زیتون، مصرف کره طبیعی که از دوغ و ماست گرفته میشود، در رتبه بعدی قرار داشته و روغن کنجد نیز از جمله روغنهایی است که برای استفاده، بهتر است.
منبع: فارس
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.