ارزش ۶۰ میلیون یورویی تفاهم نامه داخلی سازی تجهیزات صنایع پتروشیمی

15:13 - 30 مهر 1398
کد خبر: ۵۶۱۰۴۱
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
سرپرست معاونت امورصنایع وزارت صنعت گفت: ارزش تفاهم نامه داخلی سازی تجهیزات صنایع پتروشیمی بین شرکت‌های آذرآب اراک و ماشین‌سازی اراک با شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت به ارزش ۶۰ میلیون یورو است.

ارزش ۶۰ میلیون یورویی تفاهم نامه داخلی سازی تجهیزات صنایع پتروشیمیبه گزارش گروه اقتصاد ، مهدی صادقی نیارکی در مراسم امضای تفاهم نامه داخلی سازی تجهیزات صنایع پتروشیمی در راستای نهضت ساخت داخل اظهار کرد: توسعه صنایع در حوزه پتروشیمی و نفت و گاز یکی از اولویت‌های توسعه ساخت داخل و تحقق خودکفایی در این بخش است و این تفاهم نامه در راستای تحقق اهداف توسعه و تعمیق ساخت داخل است.

سرپرست امورصنایع وزارت صنعت افزود: زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و صنایع تبدیلی یکی از اولویت‌های کشور در جهت ساخت داخل محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: ماشین سازی و تجهیزات، موتور محرکه صنعت و دارای ارزش افزوده بالایی است و این شاخه معیاری برای توسعه صنعتی یک کشور محسوب می‌شود و در همین زمینه حدود ۳ هزار و ۵۰۰ واحد تولید صنایع و تجهیزات در کشور وجود دارد.

صادقی نیارکی گفت: تا کنون دو میز تخصصی در حوزه خودرو سازی با امکان کاهش ارزبری ۱۰۷ میلیون یورو برگزار شده و همچنین با پیگیری‌های انجام شده در صنایع مختلف کشور بیش از ۲ هزار نیاز صنعتی شناسایی شده است.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت تصریح کرد: تفاهم‌نامه امروز میان شرکت‌های آذرآب اراک و ماشین‌سازی اراک با شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت به ارزش ۶۰ میلیون یورو منعقد می‌شود.

صادقی نیارکی خاطرنشان کرد: این تفاهم‌نامه برای ساخت تجهیزات ثابت پتروشیمی کیان و دهلران به امضای طرفین می‌رسد.

وی افزود: توسعه داخلی سازی در این پروژه مشترک برای تجهیزات پتروشیمی دهلران بیش از ۶۲ درصد و برای پتروشیمی کیان ۵۵ درصد هدف گذاری شده است.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت اعلام کرد: ۱۸ طرح با بیش از ۹ میلیارد یورو در صنعت پالایشگاهی و پتروشیمی هم اکنون در حال اجرا است که به صورت متوسط ۶۰ درصد ماشین آلات و تجهیزات آن‌ها توسط سازندگان ایرانی تامین می‌شود.

صادقی نیارکی گفت: ارزش محصولات پتروشیمی صنایع تکمیلی و تبدیلی یکی از مزیت‌های اصلی کشور در مسیر توسعه صنعتی محسوب می‌شود و با توجه به تعمیر و ساخت داخل و افزایش ضریب خود اتکایی در این صنعت، تحقق استقلال صنعتی امری ضروری است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *