‌طبخ و توزیع ۲۰۰ هزار پرس غذا در آشپزخانه‌های حج و زیارت برای زائران اربعین

20:07 - 29 مهر 1398
کد خبر: ۵۶۰۷۹۰
علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه با حضور در آشپزخانه مرکزی ابوتراب کربلای معلی، از نحوه چگونگی فرایند طبخ و توزیع غذا برای زائران اربعین بازدید کردند؛ ۲۰۰ هزار پرس غذا در این ایام برای زائران طبخ می‌شود.

‌طبخ و توزیع ۲۰۰ هزار پرس غذا در آشپزخانه‌های حج و زیارت برای زائران اربعین

به گزارش گروه جامعه ،علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه با حضور در آشپزخانه مرکزی ابوتراب کربلای معلی، از نحوه چگونگی فرایند طبخ و توزیع غذا برای زائران اربعین بازدید کردند؛ ۲۰۰ هزار پرس غذا در این ایام برای زائران طبخ می‌شود.
 
امسال سازمان حج و زیارت به غیر از وظایف محول شده در حوزه کمیته ثبت نام و اعزام و امداد و راهنمایی زائران، در حوزه طبخ و توزیع غذا در روز‌های پس از اربعین نیز به ارائه خدمات پرداخته است.
 
آشپزخانه‌های مرکزی سازمان در شهر‌های کربلا و نجف به دستور رئیس سازمان از ظهر روز اربعین به طبخ غذا در وعده‌های صبحانه، ناهار و شام در هر روز برای زائران مبادرت کرده اند و این طبخ و توزیع طی روز‌های جاری نیز ادامه می‌یابد. 
 
بنابر برنامه ریزی‌ها ۲۰۰ هزار پرس غذا در این ایام از سوی سازمان حج و زیارت به زائران اربعین حسینی تقدیم می‌شود.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *