طبخ و توزیع ۲۰۰ هزار پرس غذا در آشپزخانههای حج و زیارت برای زائران اربعین
علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه با حضور در آشپزخانه مرکزی ابوتراب کربلای معلی، از نحوه چگونگی فرایند طبخ و توزیع غذا برای زائران اربعین بازدید کردند؛ ۲۰۰ هزار پرس غذا در این ایام برای زائران طبخ میشود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ،علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه با حضور در آشپزخانه مرکزی ابوتراب کربلای معلی، از نحوه چگونگی فرایند طبخ و توزیع غذا برای زائران اربعین بازدید کردند؛ ۲۰۰ هزار پرس غذا در این ایام برای زائران طبخ میشود.
امسال سازمان حج و زیارت به غیر از وظایف محول شده در حوزه کمیته ثبت نام و اعزام و امداد و راهنمایی زائران، در حوزه طبخ و توزیع غذا در روزهای پس از اربعین نیز به ارائه خدمات پرداخته است.
آشپزخانههای مرکزی سازمان در شهرهای کربلا و نجف به دستور رئیس سازمان از ظهر روز اربعین به طبخ غذا در وعدههای صبحانه، ناهار و شام در هر روز برای زائران مبادرت کرده اند و این طبخ و توزیع طی روزهای جاری نیز ادامه مییابد.
بنابر برنامه ریزیها ۲۰۰ هزار پرس غذا در این ایام از سوی سازمان حج و زیارت به زائران اربعین حسینی تقدیم میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *