‌طبخ و توزیع ۲۰۰ هزار پرس غذا در آشپزخانه‌های حج و زیارت برای زائران اربعین

20:07 - 29 مهر 1398
کد خبر: ۵۶۰۷۹۰
علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه با حضور در آشپزخانه مرکزی ابوتراب کربلای معلی، از نحوه چگونگی فرایند طبخ و توزیع غذا برای زائران اربعین بازدید کردند؛ ۲۰۰ هزار پرس غذا در این ایام برای زائران طبخ می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *