درمان اختلالات شنوایی با کمک این ابداع
به گزارش گروه فضای مجازی ،به نقل از انگجت، بسیاری از ایمپلنتهای شنوایی برای افرادی که گوش داخلی آنها دچار مشکل شده یا دچار اختلالات شنوایی هستند، مناسب نیست.
اما این روند به زودی تغییر میکند. محققان ایمپلنتی ابداع کرده اند که به طور موثر با آسیب به گوش داخلی مقابله میکند. در این ایمپلنت از الکترودهای مقاوم و ایمن پلاتینیومی استفاده شده است. پلاتین به کاررفته در این ایمپلنت انعطاف پذیر است.
این الکترودها با سیلیکون پوشیده میشوند و قابلیت رسانایی بالایی دارند، اما میتوانند به راحتی به ساقههای شنیداری مغز بچسبند و در مقایسه با ایمپلنتهای معمول تعداد بیشتری سیگنال هدفمند ارسال کنند.
دانشمندان این ایمپلنت را به طور موفقیت آمیز روی موشها آزمایش کرده اند.
همچنین آنها به تازگی نسخهای از آن را برای انسان ابداع کرده اند که میتوان با کمک جراحی در گوش فرد قرار داد. البته قبل از آزمایش این ایمپلنت در انسان باید آزمایشهای بیشتری روی آن انجام شود.
در صورتی که همه چیز بدون هیچ مشکلی انجام شود، چنین ایمپلنتی میتواند شنوایی بیمارانی را احیا کند که در درک اصوات با مشکلاتی روبرو هستند. این ایمپلنت علاوه بر مغز در نخاع نیز کاربرد دارد و پزشکان میتوانند با کمک آن فعالیتهای عصبی را ثبت یا تحریک کنند.